Tuntuuko sinusta joskus, että asut täysin väärässä paikassa? Ehkä se johtuu siitä, että se ei ole paikka, jossa sinun kannattaisi horoskooppimerkkisi mukaan asua.

Jos haluat tietää, että mikä paikka maailmassa sopisi sinulle horoskooppimerkkisi mukaan parhaiten, Cosmopolitan-sivusto on sen paljastanut. Katso tästä alta, että mikä on sinulle parhaiten sopiva kohde, jossa sinun kannattaisi asua ja miksi.

OinasNew York, New York

Tämä kaupunki ei koskaan nuku, niin kuin et sinäkään, jos olet Oinas. Tässä kaupungissa et siten valvoisi koskaan yksin.

Härkä – Cornwall

Cornwall on historiallinen kreivikunta Lounais-Englannissa, jossa on jotain maagista. Paikka on erittäin kaunis maaseutumainen paikka ja siellä syödään todella paljon gourmet-ruokaa, joista Härät yleensä pitävät todella paljon.

Kaksoset – Kalifornia

Kaksosilla on taipumus olla sitoutumiskammoisia ja toisinaan myös hieman lapsellisia, mutta he rakastavat juhlimista. Kaliforniassa kaikki ovat ikuisesti nuoria, joten siellä Kaksoset olisivat hyvässä seurassa.

Kaliforniassa kaikille ideoille ja suunnitelmille annetaan paljon aikaa riippumatta siitä, kuinka villejä ne ovat. Siellä voi antaa mielikuvituksen juosta ja elää fantasiaa.

Rapu – Irlanti

Irlanti on Rapujen unelmien asuinpaikka. Se on paikka, joka on täynnä taikuutta ja mystiikkaa (kuten hekin). Se on kuin pieni ihminen, jolla on suuri sydän. Rannikko ei ole siellä koskaan kaukana. Ravut yleensä haluavat olla meren lähellä, jotta he tuntisivat vuorovesien vaihtelun mahdollisimman voimakkaalla tavalla.

Leijona – Dubai

Kaikki on täällä suurempaa ja kaikesta on tarjolla extramäärä normaaliin verrattuna. Dubaista löytyvät esimerkiksi maailman suurimmat ostoskeskukset, 7 tähden hotelleja ja siellä voi jopa hiihtää sisätiloissa. Kuvittele kuinka tässä paikassa yhdistyvät Las Vegasista, Monacosta ja suurista huvipuistoista tutut asiat. Leijonat nauttisivat tässä paikassa asumisesta.

Neitsyt – Berliini

Saksalainen tarkkuus ja tehokkuus vetoavat tarkkaan ja tehokkaaseen luonteeseen, josta Neitsyt on tunnettu. Tällä kaupungilla on kauhea menneisyys, joka saa tämän horoskooppimerkin liikuttumaan syvästi. Silti paikka muistuttaa siitä, kuinka tulevaisuus voi olla kauheuksien jälkeen onnellinen.

Vaaka – Sevilla

Intohimo ja romantiikka kulkevat Vaakojen suonissa, joten tämän kauniin kaupungin taika sen goottilaisella arkkitehtuurilla ja suussa sulavalla ruoalla on heille täydellinen paikka asua. Tässä paikassa vietetään joka päivä siestaa, joten laiskat nukkumisesta pitävät Vaa’at nauttisivat sellaisesta. He pitäisivät myös paikan ihanan kuumasta ilmastosta.

Skorpioni – Las Vegas

Olet varmaan kuullut tämän: ”se mikä tapahtuu Vegasissa, pysyy Vegasissa”. Tämä syntinen, monia salaisuuksia sisällään pitävä kaupunki sopii hyvin Skorpioneille, koska heilläkin on vähän taipumusta toimia normaalia villimmällä tavalla ja täällä he pääsisivät vapauttamaan sisäisen demoninsa turvallisesti.

Jousimies – Australia

Australia sopii ulkoilusta ja seikkailuista pitäville Jousimiehille. Tässä paikassa asuessa pääsisi näkemään autiomaita, trooppisia sademetsiä, vuoria, mahtavia rantoja sekä vilkkaita kaupunkeja. Siellä Jousimiehet voisivat surffata, sukeltaa, patikoida, pyöräillä, vaeltaa, hiihtää ja kalastaa. Aktiivisilla Jousimiehillä ei olisi täällä koskaan tylsää.

Kauris – Kanada

Kanadan maisemat heijastavat hyvin Kauriiden luonnetta. Paikka tarjoaa luonnosta kiinnostuville Kauriille paljon mielenkiintoisia tutkimuskohteita, kuten lumisia vuoria, monia kiipeilykohteita sekä kylmiä vesistöjä.

Kanadalaiset ovat kuuluisia monista koomikoistaan, joten huumorintajuiset Kauriit viihtyisivät myös sen puolesta tässä paikassa.

Vesimies – Tokio

Tämä kaupunki on tarpeeksi suuri, jotta suuret Vesimiehen aivot eivät koskaan kyllästyisi. Paikka tarjoaa ainutlaatuista ja epätavallista muotia, joten täällä Vesimiehet voisivat muuttaa pukeutumis- ja elämäntyyliään, vaikka jopa päivä. Täällä kaikki ovat kohteliaita ja avuliaita, josta Vesimiehet myös pitävät.

Kalat – Bali

Balia kutsutaan ”jumalien saareksi” ihan syystä ja tämä paikka sopii hyvin yhteen Kalojen hengellisen luonteen kanssa. Kalat ovat kuin merenneitoja, jotka pitävät elämisestä veden ääressä, joka tässä paikassa toteutuu erittäin hyvin. Paikka on täynnä kylpylöitä ja vesi on aina lähellä.

Kalat ovat luonteeltaan helliä ja heillä riittää mielikuvitusta, joita tämän paikan upeat rannat ja mahtavat auringonlaskut korostavat entisestään.

Lähde: Cosmopolitan