Suvi Teräsniskalla kiehui – antoi kyytiä roskaajille

Ihmisten välinpitämättömyys sapettaa suomalaislaulajaa.

Vain elämää -ohjelmassakin esiintynyt laulaja Suvi Teräsniska, 30, kertoi Instagramissa olleensa automatkalla kohti pohjoista ja sattumalta oli taustapeilistä nähnyt, miten juuri ohittamastaan autosta heitettiin jotain ulos. Suvi jatkoi kulkuaan, mutta asia jäi vaivaamaan ja lopulta hänen oli pakko kääntyä ympäri ja palata tarkistamaan roskasiko joku oikeasti Lapin luontoa.

”Oli pakko tarkistaa, että oliko tämä vatipää tosissaan roskittamassa kaunista Lapin luontoa. En tiedä oliko paikallisia, junantuomia, ulkomailta vai Marsista? Eikö laihdutusvalmiste ollutkaan tepsinyt? Oli miten oli, mutta on ihan perkeleen typerää toimintaa,” tuohtunut Suvi latasi ja jatkoi: ”Keräsin talteen ja kävin heittämässä kartonginkeräykseen. Mulle ainakin lapsena opetettiin että roskat kuuluu roskiin. Mummun kanssa keväisin käveltiin pitkin Valtatie 21:stä ja kerättiin jätteet mustaan jätesäkkiin, jonka tielaitos keräsi pois.”

”Pidettäiskö kuitenkin luonto puhtaana? Meillä on kuitenkin vaan tää yks. Paljoa se ei vaadi, kun keskittyis ensinnä siihen ettei itse roskita,” vetosi Suvi puhtaan luonnon puolesta. 

Tämän roskan Suvi nakkasi kartonginkeräykseen.

Suvi kiehui aiheesta, ihmisten tehtävä on suojella luontoa ja roskat kuuluu roskiin, eikö vaan.

Suvi Teräsniska on naimissa ääniteknikko Simo Aallon kanssa ja heillä on kolme lasta, vuonna 2015 syntynyt poika Terho, vuonna 2016 syntynyt poika Toivo sekä helmikuussa syntynyt poikavauva.