Miltä kuulostaisi löytää suosikkikauppojesi kaikki ALET yhdestä paikasta? Nyt se on mahdollista.

SPOT-A-SHOP.fi kokoaa netin suosituimpien muotikauppojen ale-tuotteet yhteen, ja tähtää muodin Momondoksi. Heinäkuussa lanseerattu SPOT-A-SHOP on suomalaisen startupin uusi palvelu, joka kokoaa suosituimpien kansainvälisten muotiverkkokauppojen kaikki alennetut tuotteet yhteen.

Palvelun lanseerausvaiheessa mukana olevia verkkokauppoja ovat mm. Zalando, Nelly, Boozt, Yoox, Asos, Spartoo ja Stylepit. Muotia, asusteita, urheiluvaatteita sekä kenkiä on palvelussa tällä hetkellä noin 175 000 tuotetta ja määrä kasvaa koko ajan. Valikoimissa on naisten, miesten ja lasten tuotteita.

Jesse Jyläs, toinen SPOT-A-SHOP:in perustajista, kertoo palvelusta:

SPOT-A-SHOP helpottaa ostamista ja auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon haluamastaan tuotteesta tai tuoteryhmästä.

Halusimme tuoda kansainvälisten verkkokauppojen laajan muodin valikoiman helposti saataville ja mahdollisimman edulliseen hintaan. Kiireisten ihmisten ei tarvitse enää käydä jokaisen verkkokaupan tarjontaa erikseen läpi, vaan nyt kaikki löytyy yhdestä paikasta.

Muodin nopea syklisyys takaa sen, että verkkokaupoilla on jatkuvasti hyviä ajankohtaisia alennustuotteita myynnissä. Esimerkiksi, juuri keltaisia kesäisiä tennareita etsivä henkilö löytää useiden merkkien ja eri verkkokauppojen kaikki alennetut valikoimat palvelustamme helposti.

SPOT-A-SHOP lanseerataan ensin Suomessa, jonka jälkeen on tarkoitus suunnata nopeasti ulkomaisille markkinoille. Tavoitteena on olla muodin sekä urheiluvaatteiden Momondo ja kasvaa kansainvälisesti merkittäväksi toimijaksi. Momondo toimii lento- ja hotellibisneksessä ohjaten kuluttajat edullisimman vaihtoehdon luo.