Torkkuvien lemmikkien lepohetki muuttuu yhden sanan kuultuaan miukumiskonsertiksi.

Pakkaspäivänä takkatulen äärellä istuminen ja lepäileminen on yksi monien suosimista tavoista rentoutua. Tämä samainen tapa on myös lemmikkien mieleen, kuten Bean Chiweenie -nimimerkin YouTubeen lisäämä video osoittaa.

Videolla neljä pientä kissanpentua sekä kaksi koiraa ovat torkuilla kaikessa rauhassa takan eteen laitetulla tyynyllä. Suloinen lepohetki muuttuu kuitenkin, kun koirien omistaja ja kissojen sijaisomistajana toimiva nainen sanoo kameran takaa yhden sanan:

”Päivällistä!”

Sanan kuultuaan kissanpennut ponkaisevat ylös ja suuntaavat kohti videota kuvaavaa naista pitäen samalla pientä miukumiskonserttia – koirat sen sijaan jäävät loikoilemaan takkatulen ääreen.

”Sanon aina ’päivällistä’ ja vien kissanpennut syömään toiseen huoneeseen”, videon lataaja kertoo kommenttiosiossa, missä hän myös kannustaa muita tukemaan oman paikkakuntansa eläinkoteja sekä toimimaan sijaiskotina tai adoptoimaan lemmikkejä.

Toinen kissanpentujen kanssa asustavista koirista on nimeltään Bean ja sillä on oma Instagram-sivu. Voit seurata herttaiselta vaikuttavan koiran ja sen eläinkavereiden elämää täällä sekä katsoa lisää videoita täällä.