Häät jäävät loppuelämäksi mieleen. Niiden pitäisi olla iloinen tapahtuma, mutta nämä häät eivät sujuneet hääparin toiveiden mukaisesti.

Näistä pielleen menneistä tai ainakin pahan mielen hääparille tuoneista häistä kerrotaan Mirror-sivustolla. Hääparilla oli toive tai oikeastaan vaatimus, että heidän häihinsä ei tule lapsia. Kun hääpäivä koitti, lähes kaikki tulivat häihin ilman lapsiaan.

Mutta sulhasen siskot eivät olleet totelleet ja toivat mukanaan lapsensa, joista nuorin oli vasta 2-vuotias. Sulhanen suuttui tästä niin paljon, että ei päästänyt siskojaan lainkaan mukaan häihinsä. Hänen mielestään se olisi ollut loukkaus muita häävieraita kohtaan, jos siskot olisivat saaneet tässä asiassa erityiskohtelua.

Kaiken takana oli lopulta ollut heidän äitinsä, joka oli kehottanut ottamaan myös lapset mukaan, koska siskot olivat tulleet häihin aika kaukaa. Häät olivat kuitenkin pilalla, vaikka ne vietettiinkin. Tästä jäi kaikille paha mieli. Äiti oli ehdottanut, että pari pitäisi uudet häät, jonne saisi tuoda myös lapsia. Mutta se oli sulhasen mielestä huono idea. Hän halusi nimittäin edelleen kunnioittaa vaimoaan ja vaimon perhettä, jotka eivät olleet tuoneet häihin lapsia.

Sulhanen jakoi tämän kauhean kokemuksen Reddit-palvelussa. Siellä tämä kokemus sai aikaan paljon keskustelua. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että hääparilla on oikeus tällaiseen pyyntöön.

Mitä mieltä itse olet, että oliko hääparin vaatimus liikaa vai olisivatko siskot voineet hankkia lapsilleen häätilaisuuden ajaksi hoitajan?

Lähde: Mirror