Sovi rakkaasi kanssa treffit autoon: 6 hauskaa ideaa autotreffeille

Autostakin saa yllättävän romanttisen ja hauskan treffipaikan.

Korona-aika on voinut muuttaa monien parien tapoja viettää treffi-iltaa; ravintolat ovat vaihtuneet (nouto)ruokaan ja elokuvateatterit suoratoistopalveluihin sekä kotisohvaan. Jos treffi-illat kotona alkavat puuduttaa tai uudet ideat ovat muutenkin tarpeen, on tässä yksi sellainen: autotreffit!

Cosmopolitanin mukaan auton voi onnistua muuttamaan romanttiseksi treffipaikaksi, joka sopii myös aikuisempaan makuun. Alta löydätkin kuusi ideaa sinun ja rakkaasi autotreffien aktiviteetiksi.

Autokaraokea

James Cordenin isännöimässä talk show’ssa on ollut Carpool Karaoke -osio, jossa tähtivieraat ja Corden lauloivat autossa vieraan esittämiä biisejä. Tässä idea on sama – toki ilman tähtivieraita, Cordenia ja kuvausryhmää. Lähtekää ajelulle, laittakaa autossa soimaan lempikappaleitanne ja laulakaa mukana! Voitte esittää biisejä duona tai esitellä osaamistanne soolona. Voitte myös yllyttää toisianne, kuten ”Soita biisi, joka muistuttaa sinua minusta” tai ”Soita biisi, joka muisuttaa sinua lapsuudestasi”.

Maisemamatkalle

Joskus paras osa matkaa on itse kuljettu matka. Suunnitelkaa pieni (ja koronaturvallinen) reissu rakkaasi kanssa ja tehkää ajomatkasta treffit. Jos mahdollista, valitkaa kauniita maisemia pursuava reitti, jolloin voitte nauttia toistenne seurasta upeissa maisemissa. Maisemamatkalle voi lähteä myös ilman, että tekee siitä yön (tai useamman) yli kestävän reissun.

Syvällisiä keskusteluja

Cosmopolitanin mukaan jokainen tietää, että pysäköidyssä autossa käydyt keskustelut osuvat jonnekin syvälle. Siinä on jotain erilaista kuin keskustelussa jossain muualla. Jos sinulla on jotain mielen päällä tai haluat uppoutua syvempään keskusteluun kumppanisi kanssa, etsi kiva parkkipaikka tai pysähdyspaikka ja alkakaa jutella. Tämä on myös oiva tapa tutustua toisiinsa paremmin.

Drive-in-päivällinen

Koronarajoitusten takia syöminen ulkona on haastavaa, mutta se ei tarkoita, etteikö silti voisi mennä ulos syömään. Käykää hakemassa ruokaa drive-in-paikoista tai hakekaa jostain noutoruokaa, jonka syötte autossa. Jos haluatte, voi tästä tehdä päivälliskokonaisuuden niin, että hakee yhdestä paikasta alkuruoat, toisesta pääruoat ja kolmannesta jälkiruoan. Samalla voitte myös koettaa tukea paikallisia yrittäjiä.

Kuunnelkaa podcastia

Podcastia voisi tietysti kuunnella kotonakin, mutta jos haluat tuntea kuin olisit menossa ulos, lähtekää ajelulle ja kuunelkaa lempipodcastejanne. Cosmopolitanin mukaan tällä tavoin voitte oppia jotain uutta, kenties nauruakin riittää ja treffeistä tulee hauskaa sekä intiimiä yhteistä aikaa.

Seksiä autossa

Luulitko, ettei tätä olisi tällä listalla? Seksin harrastaminen autossa on yksi suosituimmista fantasioista. Seksin harrastaminen autossa voi olla seksikästä ja jännittävä tapa kokeilla jotain uutta kumppanin kanssa. Varmista vain, että olette pysäköineet turvalliseen paikkaan, ellette halua, että joku yllättää teidät kesken kaiken.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.