Silmät ovat nyt joulumeikin tähti – nämä upeat ideat näyttävät hyvältä myös kasvomaskin kanssa

Joulun ja uudenvuoden silmämeikki säihkyy, kimaltaa ja suosii värejä.

Tänä vuonna loppuvuoden juhlia vietetään poikkeuksellisilla tavoilla, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö halutessaan voisi panostaa meikkiin. Juhlakaudella voi joutua suojaamaan itsensä kasvomaskilla, minkä myötä meikissä pääosassa ovat silmät.

Popsugarin mukaan joulumeikin kanssa kannattaa irroitella ja olla rohkea ja räväkkä. Silmämeikin voi tehdä niin näyttävillä tavoilla, että jopa kasvoilla suojanasi oleva maski jää sen rinnalla kakkoseksi.

Olipa sinulla edessä pieni perheillallinen tai uudenvuoden juhlat etäyhteyksin, löytyy muun muassa Instagramista paljon inspiraatiota juhlavaan silmämeikkiin. Popsugar valitsi joukosta 25 suosikkiaan ja poimimme niiden joukosta tähän alle kuusi eri tyyliä useilla esimerkkeillä – ja nämä meikkityylit sopivat myös kasvomaskiisi.

Huurteisia sävyjä

Huurteinen luomiväri on juhlava ja se mahdollistaa myös muiden kuin tyypillisimpien joulun ajan sävyjen käytön. Kokeile esimerkiksi violettia tai jäisen sinisiä sävyjä.

Kahta väriä yhtä aikaa

Loppuvuoden juhliin sopii hyvin kaksiväriset silmämeikit, joissa on käytetty esimerkiksi joulun värejä. Hyviä pareja ovat muun muassa hopea ja punainen, joita voi käyttää niin kimaltelevana kuin kimaltelemattomana versiona, vihreä ja kulta, vihreä kera punaisen glitterin sekä hohtavien vihertävän ja punasävyisen kuparin yhdistelmä. Vihreää ja punaista voi yhdistää myös rajauksessa.

Vihreää, vihreää ja vihreää

Virheä voi käyttää yksistäänkin. Esimerkiksi näyttelijä Tessa Thompsonille on tehty kaunis vihreä silmämeikki, jossa vihreää on laitettu vain liikkuvalle luomelle, ja kokonaisuuden viimeistelevät hento musta rajaus ja ripsiväri. Simppelimpikin onnistuu, kun teet vain vihreän rajauksen käyttämällä esimerkiksi mintunvihreää. Jos taas halua kunnolla revitellä, tee näyttävämpi vihreä silmämeikki ja viimeistele se pienillä ihotimanteilla.

Timanttien säihkettä

Jos et halua käyttää ihotimantteja aivan samaan tapaan kuin yllä olevassa räväkässä vihreässä meikissä, kokeile smokey eye -meikkiä yhdistämällä niihin muutama timantti siipiosaan. Jos taas olet räväkällä tuulella, mutta vihreä väri ei ole sinun juttusi, kokeile tummaa violettia, vaaleanpunaista, ihotimantteja ja tyhjää tilaa yhdistelevää meikkiä. Huomion voi vetää silmiin myös käyttämällä vain ihotimantteja, mutta laittamalla alapuolelle pienen punaisen rajauksen.

Kimalteita ja glitteriä

Ihotimanteista on hyvä siirtyä muihin kimalteisiin ja glitteriin. Silmämeikin voi tehdä käyttäen vain kookasta, kultaista glitteriä luomilla, kulmaluulla ja hieman simien alla. Jos taas pidät enemmän hopeasta ja haluat meikkiin jotain muutakin, yhdistä hopeat kimalteet mustaan kissansilmärajaukseen. Jos taas mietit enemmän jo uudenvuoden juhlintaa, voit ottaa uuden vuoden vastaan esimerkiksi säihkyen kuin discopallo näyttävällä kaksisiipisellä meikillä. Simppelimpi tyyli on pienet kimaltavat v-kirjaimen malliset säihkeet alaluomella, kuten näyttelijä Lucy Boyntonille tehdyssä meikissä.

Punaa silmille poskien sijaan

Punainen on joulun väri ja sen voi antaa levitä myös silmien vierelle 80-lukua henkivässä tyylissä. Popsugar neuvoo tekemään meikin niin, että levität poskipunaa poskipäiden yläosaan ja häivytät sen siitä kohti ohimoita C-kirjaimen muotoon. Laita sen jälkeen poskipunaa tai samassa sävyssä olevaa luomiväriä luomillesi ja viimeistele mustalla rajauksella ja ripsivärillä.

Lähde: Popsugar


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.