Selvitys vahvistaa: Naisten tuotteet maksavat enemmän kuin miesten vastaavat

Mitä monet ovat epäilleet, on tutkimus nyt sen vahvistanut.

Naisille suunnatut tuotteet maksavat enemmän kuin miesten vastaavat, käy ilmi selvityksestä. New Yorkin pormestari Bill de Blasio ja kuluttaja-asioiden osasto selvittivät tämän tutkimalla 800 tuotetta, joista oli selvät miesten ja naisten versiot eli sama tuote ilman mitään extraa, mutta markkinoituna sukupuolen mukaan.

Selvityksessä paljastui, että keskimäärin naisille suunnatut tuotteet maksoivat 7 prosenttia enemmän kuin vastaavat, miehille suunnatut tuotteet. Katsottaessa tiettyjä tuotteita, on hinnoissa enemmän eroa; esimerkiksi naisten hiustuotteet ovat 45 prosenttia kalliimpia kuin miesten.

Tutkijat perehtyivät myös lasten tuotteisiin kahden potkulaudan avulla. Poikien punainen, sporttinen potkulauta maksoi 20 dollaria vähemmän kuin tytöille suunnattu pinkki potkulauta, jolla oli hintaa 49,99 dollaria.

Metron mukaan selvityksen tulokset osoittavat, että naiset olennaisesti maksavat enemmän vain sukupuolensa takia. Kannattaa myös tarkkailla, onko tuotteiden laadussa eroavaisuuksia; naisten höylät voivat maksaa tuplasti miesten höyliin verrattuna, mutta toimivat lähes samoin – toinen ei vain ole pinkki.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.