Suomessa päästään kokemaan neljä vuodenaikaa, joista jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa.

Joillakin on selkeä suosikki, jos pitää valita paras vuodenaika. Mieltymys kevääseen, kesään, syksyyn tai talveen kertoo ihmisestä paljon.

Mieti mistä vuodenajasta pidät itse eniten ja katso sen jälkeen tästä alta, millainen luonteesi ja persoonallisuutesi on sen perusteella.  

Pidätkö eniten talvesta, keväästä, kesästä vai syksystä?

Jos pitää talvesta, on ehkä kova pohdiskelemaan omaa sisäistä elämäänsä. Silloin on aika varmasti myös joustava ja sopeutumiskykyinen, koska talven mukana tuomat muutokset eivät häiritse.

Keväästä pitävät ovat optimistisia ja innostuneita. He ovat yleensä ennakkoluulottomia, uteliaita ja sopeutuvat hyvin muutoksiin. Heillä on myös energinen lähestymistapa elämään.

Kesäihmiset ovat rentoja ja pitävät toiminnasta. Kesä antaakin heille mahdollisuuden matkustella ja olla muiden ihmisten seurassa. Vaikka he katsovat elämää usein ruusunpunaisten lasien läpi, he ovat alttiimpia äkillisille mielenvaihteluille.

Syksyä hyvänä vuodenaikana pitävät ovat usein taiteellisia ja arvostavat harrastuksia, joissa voi käyttää älyään. Heitä voidaan kuvata myös romanttisina sieluina, runollisina ja herkkinä.

Lähde: Best Life