Kohukommentoija Sara Siepiltä on tivattu ketä hän äänestää vaaleissa.

Sara Sieppi on saanut Instagramin kautta yksityisviestejä, joissa ihmetellään miksi hän ei ole ottanut vaaleihin kantaa toisin kuin moni muu somevaikuttaja.

Näin Sieppi pohtii asiaa: ”Mä voin rehellisesti sanoa, että ymmärrän tosi vähän politiikasta ja sen takia se ei kiinnosta mua hirveesti. Mä haluaisin ymmärtää enemmän.

Tuntuu, että se on tuol jossain kaukaisuudessa ja siellä sit vaan välillä tehdään hyviä tai sit niitä huonoja ratkaisuja. Mua silti kiinnostaa, että siellä tehdään sellaisia päätöksiä, jotka ajaa niitä asioita, minkä takana mä haluan olla. Ja sen takia mä todellakin aion äänestää huomenna. Vaikka se tuntuu kuinka kaukaiselta ja vieraalta, niin käy silti äänestää.

Oon törmännyt tääl somessa ihan hulluihin vaalikampanjamainoksiin (esim maahanmuuttovastasiin), niin edes sen takia. Meidän pitäs saada olla täällä sellasia ku ollaan, eikä kenenkään pitäis ottaa sellaista oikeutta meiltä pois!”

Sieppi lopettaa vaalianalyysinsä kehotukseen: ”Ja vielä lyhyesti: me kaikki mennään huomenna siis äänestää!”

View this post on Instagram

Tänään ei somea kuin tän kerran. Politiikka ei kiinnosta, vai kiinnostaako sittenkin Mulle on tipahdellut directin puolella lähiaikoina paljon kysymyksiä siitä, että aionko äänestää ja et miks en ylipäätään puhu mitään vaaleista, koska moni ”vaikuttaja” tekee niin. Mä voin rehellisesti sanoa, että ymmärrän tosi vähän politiikasta ja sen takia se ei kiinnosta mua hirveesti. Mä haluaisin ymmärtää enemmän. Tuntuu, että se on tuol jossain kaukaisuudessa ja siellä sit vaan välillä tehdään hyviä tai sit niitä huonoja ratkaisuja. Mua silti kiinnostaa, että siellä tehdään sellaisia päätöksiä, jotka ajaa niitä asioita, minkä takana mä haluan olla. Ja sen takia mä todellakin aion äänestää huomenna. Vaikka se tuntuu kuinka kaukaiselta ja vieraalta, niin käy silti äänestää. Oon törmännyt tääl somessa ihan hulluihin vaalikampanjamainoksiin (esim maahanmuuttovastasiin), niin edes sen takia. Meidän pitäs saada olla täällä sellasia ku ollaan, eikä kenenkään pitäis ottaa sellaista oikeutta meiltä pois! Uskon, että mun lisäks on muutama (mä tunnen ainakin kaks!), jotka ei oo kärryillä politiikasta, niin sen takia just meidän pitääkin äänestää, jotta saadaan hyvä tyyppi eduskuntaan ja se ajaa meille niitä tärkeitä asioita eteenpäin! Ja vielä lyhyesti: me kaikki mennään huomenna siis äänestää!

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on tänään sunnuntaina 14.4.2019. Äänestys jatkuu kello kahdeksaan illalla.

Minkä verran olet kiinnostunut politiikasta? Käytätkö sinä äänioikeutta?

Kommentit

Kommenttia