On kolme lausetta, joita kannattaa sanoa miehille, jos haluaa heidän huomionsa.

Ne naiset, jotka eivät sano niitä koskaan, jäävät elämässään joko yksin tai päätyvät onnettomaan suhteeseen. Nämä lauseet ovat hyvin yksinkertaisia lauseita, mutta silti erittäin toimivia. Jopa miehet ovat valittaneet siitä, kuinka he ovat tavanneet naisia, jotka eivät koskaan sanoneet yhtäkään näistä lauseista.

Kolme lausetta, joilla saa miehen huomion

Ensimmäinen tärkeä lause, jolla saa miehen huomion, on oikeastaan vain sana eli: ”Kiitos.”

Ei ole varmasti liikaa pyydetty, että kiittää välillä jostakin. Jos sitä ei sano koskaan, vaikuttaa ylpeältä ja todella töykeältä naiselta. Sen sanomalla kertoo samalla sen, että arvostaa toista ihmistä. Mitä enemmän sitä sanoo toiselle, sitä enemmän toinenkin sanoo sitä itselle.

Toinen tärkeä lause on: ”Arvostan sinua.”

Nämä ovat kaksi ihaninta sanaa, joita nainen voi miehelle sanoa. Kun mies kuulee naiselta nämä sanat, hän tietää, että nainen ei pidä häntä itsestään selvänä.

Kolmas tärkeä lause on: ”Olet upea.”

Onko hän älykkäin tapaamasi mies tai valmistaako hän parempaa pastaruokaa kuin äitisi? Kerro se hyvän tähden hänelle! Jos sinä et sano sitä hänelle, joku muu sanoo sen hänelle ja se voi olla esimerkiksi häneen ihastunut työkaveri. Miehet pitävät kehuista, joten naisen on syytä kertoa niitä heille.

Lähde: Your Tango