Saarniston esitys teki vaikutuksen niin kilpailun tuomareihin kuin katsojiin.

Sosiaalisessa mediassa on ihastuttu kokkolalaisen The Voice of Finland -kilpailija Saija Saarniston tulkintaan Autumn Leaves -kappaleesta. Saarniston esitys nähtiin kolmannessa Ääni ratkaisee -jaksossa perjantaina 13. tammikuuta.

25-vuotiaan Saarniston aloitettua esityksensä ei mennyt kuin hetki ja kaikki tuomarit olivat kääntäneet tuolinsa merkkinä siitä, että haluaisivat Saarniston kilpailemaan omassa tiimissään. Tuomareista Michael Monroe kuunteli Saarniston tulkintaa silmät kiinni, kun taas Anna Puulla nousivat kyyneleet silmiin.

Saarnisto hurmasi myös katsojat esityksellään ja sosiaalinen media täyttyi kehuista. Esimerkiksi Twitterissä hänen uskotaan voittavan koko kilpailu:

Mari Kellokangas

@marikellokangas
Wau, mikä Autumn leaves -biisin esitys 😍 Saija Saarnisto voittaa, kilpailu voidaan lopettaa tähän. #TVOF @VoiceofFinland

Mika Kytöhonka 🇫🇮🇺🇦

@MikaKytohonka
Jaaha, voittaja löytyi. #tvof #spoiler #saijasaarnisto

Myös ohjelman Facebook-sivuilla Saarniston esitys kerää kehuja:

”Kananlihalla vieläkin… eiköhän se ollut tässä The Voice of Finland”, yksi kommentoi.

”Siis WAU!!! Ekasta lauseesta alkaen meni tunteisiin ja itkuksihan se meni. Maagista”, toinen kirjoitti.

”Mä oon aina ajatellu että suomesta ei ikinä löydy Adelen kaltaista laulajaa, joka menee syvälle. Nyt löytyi! Jotenkin laulaminen kuulosti niin vaivattomalta, että kuullaan vielä hienoja biisejä. Aivan mahtava esitys”, eräs hehkutti.

”Niin upea tulkitsija, olen kuunnellut moneen kertaan kappaleen ja joka kerta kyyneleet valunut silmistä, miten noin voi koskettaa laulullaan. Huippu”, Saarnistoa kehutaan.

Voit kuunnella yllä olevalta videolta, minkälainen Saarniston tulkinta oli. Koko esityksen tuomareiden reaktioiden kera voit katsoa täällä.

Mitä sinä pidät Saarniston esityksestä? Kerro se kommenteissa!