Videolla koira toimii omistajansa sanomien loitsujen mukaan – rohkelikkomaiseen asuun puettuna.

Remus Lupin on yksi rakastetuimpia Harry Potter -kirjojen hahmoja, mutta nyt sydämiä valloittaa toinen Remus. Noin vuoden ikäinen Remus on pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira, joka on oppinut hieman erilaisia käskyjä kuin koirat yleensä.

Remuksen omistaja, Anna Brisbin, on julkaissut YouTube-kanavallaan hurmaavan videon, jolla makkarakoira reagoi omistajansa sanomiin, Harry Potter -maailmasta tuttuihin loitsuihin ja toimii niiden mukaan. Brisbin alkoi kouluttaa koiraansa loitsuilla, kun se oli kahden kuukauden ikäinen.

Video paljastaa, miten monipuoliset taidot Remuksella on ja kuinka hyvin se on oppinut reagoimaan erilaisiin loitsuihin. Kun Brisbin heilauttaa taikasauvaansa ja sanoo esimerkiksi ”Accio ball” (Tulejo pallo), tuo Remus hänelle pallon tai jos loitsu on ”Lumos” (Valois), sytyttää koira tassullaan valon ja laittaa sen pois päältä, kun kuulee loitsun ”Nox” (Pimi) – puhumattakaan siitä, mitä tapahtuu, kun loitsuna on ”Aquamenti” (Aquatulijo).

Potter-maailmassa Remus kuului Rohkelikko-tupaan ja videon perusteella myös Remus-mäyräkoira on rohkelikkolainen: sille on puettu ylle Tylypahkan kouluasua muistuttavat vaatteet sekä Rohkelikon väreissä oleva kravatti.

Voit katsoa hurmaavan videon alta ja jos Remus lumoaa sinunkin sydämesi, voit seurata sitä Instagramissa täällä.

Lähde: The Dodo

Kommentit

Kommenttia