Tämä vinkki on levinnyt laajasti ja kerännyt suosiota Pinterestissä.

Jos kaipaat hieman kivempaa tuoksua vessaasi, onnistuu se helposti suositulla niksillä. Vinkki on yksinkertainen: laita vain muutama tippa valitsemaasi eteeristä öljyä vessapaperirullassa olevan pahvin sisäpuolelle.

Popsugar testasi niksin käytännössä laittamalla viisi tippaa wintergreen-tuoksuista eteeristä öljyä vessapaperirullan sisäpuolelle. Sivuston mukaan viisi tippaa riitti tuomaan hieman tuoksua kylpyhuoneeseen ilman, että se oli läpitunkeva.

Useiden vessapaperirullan pyöritysten ja kokonaisen vuorokauden jälkeen kylpyhuoneessa oli edelleen raikas tuoksu. Popsugarin mukaan tuoksu säilyi rullan loppuun asti, mutta tuoksu on kevyt, joten todella haisevien vessareissujen jälkeen ilmanraikastin voi olla tarpeen.

Popsugarin mukaan suosittu niksi on helppo tapa raikastaa vessaa, mutta eteerisen öljyn tipottelun kanssa kannattaa olla varovainen, sillä osa öljyistä voi ärsyttää ihoa. Jos siis eteeristä öljyä pääsee itse vessapaperiin, saatat joutua heittämään koko rullan pois.

”Voi olla myös hyvä idea jättää käyttämättä rullan viimeisimmät paperit, koska eteeristä öljyä on voinut imeytyä pahvin läpi. Muuten tämä on mainio vinkki”, sivusto kehuu.

Tutustu vinkkiin Pinterestissä täällä.

Lähde: Popsugar