Pidä kiinni miehestä, jolla on nämä 9 piirrettä, toteavat tutkimukset

Jos tunnistat nämä piirteet omasta miehestäsi ja suhde toimii, kannattaa hänestä pitää kiinni.

Jokaisella heteronaisella on omat mieltymyksensä miesten suhteen ja mielessä piirteitä sekä ominaisuuksia, joita toivoo kumppanilla olevan. On kuitenkin tiettyjä piirteitä, joita kannattaa pitää silmällä rakkautta etsiessä, sillä ne voivat paljastaa, että olet löytänyt sellaisen miehen, josta kannattaa pitää kiinni, kertoo The Independent.

Alle on listattu yhdeksän piirrettä ja ominaisuutta, jotka tutkimuksissa ovat osoittautuneet kestävän parisuhteen kannalta hyviksi. Jos tapailemastasi miehestä ei löydy niitä kaikkia, ei se tarkoita sitä, että sinun pitäisi erota hänestä – meistä jokainen kuitenkin etsii eri asioita sekä kumppanista että parisuhteesta – mutta jos hän täyttää nämä ominaisuudet, voi hän olla sellainen, josta ei kannata päästää irti.

1. Hän on fiksu

Svenska handelshögskolanin tutkimuksen mukaan mitä viisaampi mies on, sitä epätodennäköisemmin hän on uskoton. Tutkimuksen mukaan älykkäämmät miehet todennäköisemmin menevät naimisiin ja pysyvät naimisissa.

2. Hän saa sinut nauramaan

The Independentin mukaan on tärkeää löytää rinnalleen ihminen, jonka kanssa voi nauraa. Tutkimus on osoittanut, että miehet onnistuvat ”pariutumisessa” todennäköisemmin, jos heillä on hyvä huumorintaju.

3. Hän aktiivisesti tukee sinua urallasi

Tutkimus selvitti, että miehet ovat ratkaiseva tekijä kahdella kolmasosalla naisten päätöksistä lopettaa työnsä, usein sen takia, koska he ajattelivat lasten kasvattamisen olevan heidän vastuullaan. Vaikka tutkimukseen osallistuneet naiset olisivat kuvailleet miestään tukevaksi ja kannustavaksi, he myös paljastivat, että miehet kieltäytyivät muuttamasta omia työaikataulujaan tai tarjoutumaan auttamaan enemmän lasten kanssa.

4. Hän panostaa yhtä paljon ystäviisi ja perheeseesi kuin sinä hänen

Ei ole tavatonta, että nainen päätyy luopumaan omasta sosiaalisesta elämästään sopeutuakseen miehen ympyröihin, mutta miehet harvoin tekevät samoin uudessa suhteessa. The Independentin mukaan yksi tutkimus toi ilmi, että nuoret miehet saavat enemmän tyydytystä heidän kaverisuhteistaan kuin romanttisista suhteistaan naisten kanssa. Ystävyyssuhteista huolehtiminen on tärkeää, joten pidä huolta, että olet sellaisen miehen kanssa, joka haluaa sinun viettävän aikaa ystäviesi kanssa, mutta yrittää myös itse tutustua heihin.

5. Hän on emotionaalisesti älykäs

Jos uskoo stereotypioihin, naiset ovat aina suhteessa se osapuoli, joka haluaa puhua tunteista. Tämä ei kuitenkaan ole totta ja on tärkeää, että suhteen kummallakin osapuolella on jonki verran emotionaalista älykkyyttä. Tutkimukset ovat esittäneet, että naiset ovat miehiä parempia ottamaan huomioon kumppaninsa mielipiteet ja näkemykset, mikä on tärkeää terveen parisuhteen kannalta.

6. Hän kunnioittaa mielipiteitäsi ja kuuntelee, mitä sinulla on sanottavana

Ahdasmielisyys ei katso sukupuolta, mutta jos mies on vakuuttunut olevansa aina oikeassa eikä koskaan suostu näkemään sinun näkemystäsi, ei se ole hyä merkki. Jos nainen torjuu naiskumppaninsa vaikutteet, voi se tohtori John Gottmanin mukaan olla merkki valtaongelmista.

7. Hän on halukas tekemään töitä suhteen eteen

Teksasin yliopiston tutkimus selvitti, että menestyksekkäimmät parisuhteet eivät olleet sellaisia yhteensopivuuden takia, vaan sen takia, että he saivat parisuhteen toimimaan.

”Minun tutkimukseni osoittaa, ettei ole eroa objektiivisessa yhteensopivuudessa onnettomien ja onnellisten parien välillä”, tutkimusta tehnyt tohtori Ted Hudson sanoi.

Jos sinä tai kumppanisi siis aina etsitte sitä seuraavaa parasta asiaa sen sijaan, että sitoutuisitte saamaan suhteen kestemään, ei se välttämättä lupaa hyvää.

8. Hän juhlii saavutuksiasi

Olipa saavutuksesi sitten laihdutustavoitteeseen pääsy tai onnistuminen töissä, on tärkeää, että kumppani haluaa juhlistaa saavutuksiasi. Eikä se johdu vain siitä, että se saa olon tuntumaan hyvältä, kertoo The Independent. The Journal of Personality and Social Psychologyssa julkaistu tutkimus sai selville, että näin toimivat pariskunnat olivat tyytyväisempiä suhteessaan kuin ne, jotka reagoivat negatiivisesti tai olivat välinpitämättömiä.

9. Hänellä on samat arvot kuin sinulla

Tutkimuksen mukaan samanlainen näkemys elämän suhteen voi olla ratkaisevaa onnistuneen parisuhteen kannalta. Miä samankaltaisemmat luonteenne ovat, sitä todennäköisemmin lähestytte ongelmia samalla tavalla. Sinulla ja kumppanillasi on samanlainen lähestyminen kaikkeen sosiaalisesta elämästä työskentelyyn, jos prioriteettinne ovat samat ja tämä todennäköisesti johtaa siihen, että kunnioitatte toisianne enemmän.

Lähde: The Independent


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.