Jos haluat vaikuttaa aina huolitellulta ja edustavalta, pidä aina huoli näistä asioista.

Tiedämme varmasti kaikki, että elämässä on joskus niin kiireistä, että on vaikeaa ehtiä pitämään huolta kaikista asioista samanaikaisesti.

Jos aikaasi vievät työn, kuntoilun, kodista huolehtimisen, perheen ja ystävien lisäksi vielä ainainen ulkonäöstä huolehtiminen, tuntuu aika usein loppuvan kesken.

Erityisesti koronapandemian alettua moni meistä on viettänyt enemmän aikaa kotona ja vähemmän ulkona sosialisoimassa. Tämä onkin johtanut siihen, että moni meistä on panostanut hieman vähemmän ulkonäöstään huolehtimiseen kuin ennen.

Jos sinustakin tuntuu, että aikasi ei yksinkertaisesti riitä siihen, että pidät itsesi koko ajan edustuskuntoisena, panosta muutamaan tärkeimpään asiaan. Näihin aikasi riittää melko varmasti aina!

 1. Siistit kynnet
  Sinun ei tarvitse käydä manikyyrissä joka toinen viikko, mutta pidä kyntesi yksinkertaisesti siisteinä. Älä pureskele kynsiäsi ja pidä ne siistin pituisina. Kynnet kertovat paljon siitä, kuinka paljon arvostat omaa siistiä olemustasi ja hygieniaasi.

 2. Karvat kasvoissa
  Pidä ehdottomasti huoli siitä, etteivät kasvosi kasva epätervetulleita karvoja. Siisti siis kulma-, nenä- ja korvakarvasi, ja pidä naisena myös huoli siitä, ettet kasvata viiksiä.

 3. Hyväkuntoiset hiukset
  Sinun ei tarvitse jatkuvasti ravata kampaajalla, mutta pese hiuksesi riittävän usein, harjaa ne siisteiksi ja karsi kuolleet ja huonokuntoiset latvat pois.

 4. Kaunis iho
  Hehkuvaa ihoa ei ole helppo saavuttaa, mutta se on silti mahdollista! Syö terveellisesti, juo paljon vettä ja käytä ihollesi sopivia, kosteuttavia tuotteita päivittäin. Erityisen tärkeää on huolehtia silmänympärysihosta!

 5. Hampaat
  Puhtaat ja mahdollisimman vaaleat hampaat sekä terveet ikenet ovat erittäin merkittävä asia, kun mietitään ulkoista olemustasi. Pese hampaat aamuin illoin, älä polta tai nuuskaa, ja vältä juomasta jatkuvasti hampaita tummentavia juomia, kuten kahvia, teetä tai punaviiniä.

 6. Siistit vaatteet
  Tämä on yksi helpoimmista tavoista antaa itsestäsi hyvä vaikutelma. Toki osa vaatteista näyttää hyvältä, kun ne ovat hieman kuluneet käytössä. Esimerkiksi laadukas nahka näyttää todella hyvältä, kun vaatetta on käytetty. Tärkeintä on, että et käytä vaatteita, joiden materiaali on nyppyyntynyt, parsittu kokoon jo useamman kerran, tai aivan ryppyinen. Se antaa sinusta heti huolimattoman ja epäsiistin vaikutelman.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk