Ranskalaisen vaatemerkin uusilla farkuilla voi vilautella halutessaan takamustaan.

Tämän vuoden puolella on nähty paljasta pintaa esitteleviä farkkuja, kun Topshop toi saataville äitifarkut, joissa on polvien kohdalla läpinäkyvää muovia (katso kuvia täällä), ja Re/Done esitteli farkut, joissa on toisen takataskun alla viilto, josta iho pääsee pilkistämään esiin (katso kuvia täällä).

Ranskalainen vaatemerkki Vetements vie kuitenkin paljastelun paljon pidemmälle, sillä merkin uusien farkkujen avulla voi paljastaa halutessaan takapuolensa. Levi’sin kanssa yhteistyössä toteutetuissa farkuissa on takapuolen kohdalla vetoketju, jonka avaamalla voi vilautella peppuaan muille.

Vetements esitteli uutuusfarkkujaan Instagramissa alla olevalla kuvalla:

Farkuilla voi paljastella pepun lisäksi jalkoja, sillä niin etu- kuin takapuolella menee reisistä alas nilkkoihin asti vetoketjut. Etupuolella on myös vetoketju, joka näyttäisi menevän jalkojen väliin asti.

Ranskalaismerkin farkut on otettu vastaan hämmästyneenä ja Instagramissa on esimerkiksi ihmetelty, miksi tällaiset farkut on ylipäänsä tehty. Jos kuitenkin paljastelevat farkut kiinnostavat, voi sellaiset hankkia esimerkiksi täältä, mutta halvaksi erikoiset farkut eivät tule – ne maksavat noin 1 500 euroa.

Mitä mieltä olet näistä farkuista? Kerro se kommenteissa!

Lähde: The Independent