Jokainen horoskooppimerkki kuuluu yhteen neljästä eri elementistä.

Horoskooppimerkkeihin liittyvät elementit ovat tuli, ilma, vesi ja maa. Oman merkin elementin tietäminen ja siihen tutustuminen voi auttaa paremmin ymmärtämään omia haluja ja itseä motivoivia asioita, kertoo HelloGiggles.

Elementit määrittelevät sekä sisäisiä että ulkoisia energioita ja samaan elementtiryhmään kuuluvilla ihmisillä sanotaan olevan samanlaisia luontaisia piirteitä. HelloGigglesin mukaan nämä neljä elementtiryhmää tasapainottavat toisiaan sekä luovat maailmankaikkeuteen harmoniaa.

Astrologi Lisa Stardustin mukaan elementeillä on roolinsa myös elämäsi romanttisella puolella ja erityisesti seksielämässä.

”Horoskooppimerkkimme elementti voi auttaa meitä ymmärtämään halujamme sängyssä, koska se kuvailee meidän luonnollisia intohimoja sekä vaistoja”, Stardust kertoi HelloGigglesille.

Stardust paljasti, mitä kaikkea elementtisi voi kertoa seksielämästäsi, ja alta voitkin lukea, millaisia tähtimerkit ovat makuuhuoneen puolella niiden elementtien perusteella.

Tulimerkit: Oinas, leijona ja jousimies

Tuli on näitä horoskooppimerkkejä ohjaileva elementti ja he tykkäävätkin pitää kaiken kiihkeänä. Nämä merkit ovat intohimoisia, dynaamisia ja toisinaan hieman impulsiivisia, mikä tarkoittaa sitä, että heidän rakkaussuhteensa voivat olla kuumia, mutta lyhyitä. Seksin saralla nämä tulimerkit ottavat ohjat käsiinsä, mutta huomioivat myös kumppaninsa halut ja tarpeet – nämä merkit ovat todella huomaavaisia ja avoimia kommunikoimaan.

”Nämä merkit tykkäävät olla parhaita kumppaneita ikinä – he jopa vaativat palautetta kohtaamistensa aikana. Tulimerkit todellakin pyrkivät tyydyttävään ja ovat kaikista innokkaimpia rakastajia”, Stardust kuvaili HelloGigglesille.

Tulimerkit pitävät vaihtelusta ja muuttavat juttuja, että jokin pysyisi kiinnostavana. Tämä on omaista myös heidän seksihalulleen. Jos seksielämästä tulee liian tasaista tai rutiininomaista, tulimerkit kyllästyvät ja todennäköisesti alkavat etsiä jotain uutta.

Tulimerkit haaveilevat seksistä julkisilla paikoilla, ja Stardustin mukaan myös mikä tahansa paikka, joka jännittävä ja seikkailullinen ja missä voi jäädä kiinni tai joutua vaikeuksiin, toimii. Jos löydät itsesi sängystä tulimerkin kanssa, älä arastele antaa ohjia hänelle; nämä merkit tietävät, mitä ovat tekemässä ja ovat enemmän kuin innokkaita mahtailemaan osaamisellaan.

”Kun annat tulimerkin ottaa ohjat, johtaa se maksimaalisene nautintoon”, Stardust sanoi.

Maamerkit: Härkä, neitsyt ja kauris

Maamerkit ovat sensuelleja ja kiinni fyysisessä mielihyvässä. He arvostavat vakautta ja uskollisuutta, mikä tarkoittaa sitä, että he etsivät pitkiä parisuhteita irtosuhteiden sijaan, mutta tämä ei suinkaan tee heistä tylsiä sängyssä. Stardustin mukaan maamerkit ennen kaikkea arvostavat luovuutta, kun on kyse seksistä, ja mikä tahansa asia, joka saa maamerkin täysin kiinni hetkeen ja kokemukseen, kiihottaa heitä.

”Maamerkit tykkäävät tuntea olevansa omassa kropassaan, joten he saattavat tykätä kevyestä BDSM:stä tai heillä on tavallisesta poikkeavia mieltymyksiä, jotka mahdollistavat sen, että he ovat kiinni hetkessä”, Stardust selitti HelloGigglesin haastattelussa.

Vaikka maamerkki arvostaa todennäköisesti sitä, jos koetat keksiä jotain uutta ja erikoista makuuhuoneessa, keskustele kuitenkin hänen kanssaan kaikista tavallisesta poikkeavista jutuista (kinks), joita haluaisit kokeilla, ja varmista, että se sopii teille molemmille. Yleistäminen ei kannata, sillä kaikki maamerkit eivät syty samoista asioista.

Jos löydät itsesi lakanoiden välistä maamerkin kanssa, koeta olla läsnä hetkessä. Hän arvostaa sitä, miten olet täysin läsnä hänen kanssaan.

Ilmamerkit: Kaksoset, vaaka ja vesimies

Ilmamerkit ovat intellektuelleja, jotka rakentavat monia yhteyksiään kommunikaation avulla. Seksin suhteen he todennäköisesti pitävät avoimesta keskustelusta ja löytävät luovia tapoja käyttää suutaan. Stardustin mukaan ilmamerkin kanssa kannattaakin kysyä hänen ajatuksiaan suuseksin suhteen.

”He pitävät myös tuhmien puhumisesta ja tykkäävät kuulla suloisia, sensuelleja sanoja kuiskattuna korvaan läpi seksin, jotta tietävät mitä kumppani ajattelee”, Stardust lisäsi.

Kannattaa keskustella etukäteen, minkälaiset asiat tuntuvat molemmista hyvältä sanoa ääneen. Ilmamerkki muutenkin nauttii jatkuvasta hyväksynnän hakemisesta eri teoille seksissä (kuten kaikkien merkkien pitäisi).

Kun ilmamerkit ovat seksituulella, he todennäköisesti tuovat sen ilmi seksikkäillä viesteillä, joita lähettävät kumppanilleen ennen tapaamista. Stardustin mukaan ilmamerkit rakastavat flirttailua ja seksistä puhumista, koska heistä odotus ja halujen kasvaminen on äärimmäisen kiihottavaa.

Ilmamerkin kanssa kannattaa rohkeasti olla äänekäs sängyssä; se on paras vahvistus hänelle siitä, että sinulla on hauskaa hänen kanssaan.

Vesimerkit: Rapu, skorpioni ja kalat

Vesimerkeillä on taipumus olla todella herkkiä ja se tulee esiin myös seksissä. Nämä merkit nauttivat syvistä, sentimentaalisista yhteyksistä kumppaniensa kanssa ja usein kaipaavat intiimiyttä fyysisen läheisyyden lisäksi. Vaikka vesimerkeillä on menevät tunteidensa mukana, on heillä päinvastainen lähestymistapa seksiin.

”Vesimerkkeillä on pelko siitä, ettei tilanne ole heidän hallussaan ja hän ei ole kontrollissa, koska he usein eivät ole kuskin paikalla tunteidensa kanssa. Tämän myötä he saattavat haluta ottaa ohjat käsiin seksissä tai kokeilla dominointia siihen suostuvan kumppanin kanssa”, Stardust kertoi HelloGigglesille.

Innostuakseen vesimerkki tarvitsee emotionaalista turvaa hänen ja kumppaninsa välille. Vaikka nämä merkit toisinaan kokevat yhden yön juttuja, arvostavat he tämän emotionaalisen turvan takia pitkiä parisuhteita.

Kuten maamerkit, myös vesimerkit pitävät luovuudesta ja uudenlaisista ajattelutavoista. He voivat olla todella haaveilevia ja romanttisia, joten he arvostavat jotain uutta – etenkin jos se saa heidät tuntemaan olonsa erityseksi.

”Halailu ja suloiset suudelmat ovat vesimerkin turn on. Esileikki ja roolileikit ovat myös erittäin tärkeitä vesimerkeille, koska he mielellään ovat luovia mielikuvituksensa kanssa, kun peuhaavat kumppaniensa kanssa”, Stardust sanoi.

Vesimerkin äärimmäinen intohimo on hyvä halailusessio. Seksin jälkeiset herttaiset keskustelut toimivat myös – mitä tahansa, jotta yhteyttä hänen ja kumppanin välillä voi tutkia lisää.

Lähde: HelloGiggles