Oletko mustasukkainen? Näiden 4 neuvon avulla pääset siitä eroon

Oletko mustasukkainen ja se aiheuttaa riitoja kumppanisi kanssa? Katso seuraava lista ja pelasta suhteesi!

Mustasukkaisuus on luonnollinen tunne, mutta liiallisena se ei tee suhteellekaan hyvää. Anna seuraavien neuvojen auttaa sinua pääsemään mustasukkaisuudesta eroon!

 1. Kerro kumppanillesi, miltä sinusta tuntuu
  Älä anna mustasukkaisuuden vaikuttaa käyttäytymiseesi. Tiedosta, että tunnet mustasukkaisuutta, mutta älä anna sen hallita sinua. Hyvä idea on kertoa kumppanillesi, miltä sinusta tuntuu ja käsitellä asiaa yhdessä. Tämä voi auttaa teitä tulemaan entistä läheisemmiksi.

 2. Käännä negatiiviset tunteet positiivisiksi
  Mustasukkaisuus on voimakas tunne. Mitäpä, jos kokeilisit kääntää sen positiivisiksi tunteiksi? Kokeile kääntää tuntemasi ahdistus, pelko ja kiukku kiitollisuudeksi. Ajattele, kuinka onnekas olet, että sinulla on noin upea kumppani ja keskity niihin ihaniin piirteisiin, jotka saavat sinut tuntemaan voimakkaasti.

 3. Koita keskittyä muihin elämäsi asioihin
  Sinua saattaa myös helpottaa, jos keskityt elämäsi muihin asioihin. Parisuhde on loppujen lopuksi vain yksi osa elämääsi. Koita sen sijaan keskittyä muihin asioihin, kuten työhön, ystäviin, perheeseen, harrastuksiin ja muihin intohimoihin. Huomaat, että elämässäsi on myös paljon muuta, ja sinä kyllä selviät, vaikka suhteenne ei selviäisikään.

 4. Tee tilannepäivityksiä
  Suhteessa on silloin tällöin hyvä tehdä tilannepäivityksiä, olitpa mustasukkainen tai et. Keskustelkaa siitä, miten suhteenne voi, miten te kumpikin voitte suhteessa ja onko jotain mitä voisitte tehdä vahvistaaksenne sitä entisestään. Parisuhde on yhdessä kehittymistä ja oppimista. Avoimet keskusteluhetket pitävät mustasukkaisuudenkin loitolla!

Oliko vinkeistä apua? Jaa ne myös ystävillesi, joita aihe voisi kiinnostaa!

Lähde: Good Housekeeping


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.