Moni meistä voi olla epävarma omasta ulkonäöstään ja verrata itseään jatkuvasti muihin. Nämä merkit kuitenkin todistavat, että olet oikeasti melkoinen kuumis!


Tapahtuuko sinulle näitä asioita?

 1. Ihmiset katsovat sinua, kun kävelet ohi
  Käykö sinulla usein näin? Sekä miehet että naiset kiinnittävät huomionsa sinuun ja katsovat, kun kävelet heidän ohitseen. Sinulla on karismaa ja he huomaavat sen! Olet vetävä olemalla oma itsesi!

 2. Muut naiset eivät juurikaan kehu sinua
  Oletko huomannut, että muut naiset eivät kehu sinua lainkaan tai vain harvoin? Tähän saattaa olla juuri päinvastainen syy, kuin mitä uskot. Syy nimittäin voi olla, että he pitävät sinua niin kuumana pakkauksena, että he olettavat sinun olevan asiasta hyvin tietoinen ilman heidän kehujansakin.

 3. Ihmiset yllättyvät, jos olet itsestäsi epävarma
  Muiden voi olla vaikea uskoa, että olet epävarma jostain ulkonäköösi liittyvästä piirteestä, jota muut puolestaan pitävät upeana. He voivat hämmästellä ääneen, miten noin upeasta asiasta voi olla epävarma.

 4. Sinulla ei usein ole pitkiä jaksoja, että olisit sinkku
  Olet lähes aina suhteessa, deittailet tai ainakin joku on sinusta kiinnostunut. Sinusta tämä on aivan normaalia, mutta moni muu saattaisi olla eri mieltä.

 5. Et saa viettää iltaa rauhassa ystäviesi kanssa
  Lähes aina, kun haluaisit viettää iltaa tyttökavereiden kanssa, joku tuntematon mies yrittää iskeä sinut, haluaa tarjota sinulle juomia tai pahimmassa tapauksessa roikkuu kintereilläsi koko illan.

Kuulostiko jokin tutulta? Tärkeintä tietysti on, että näet itse itsesi kuumana pakkauksena! Se vetää automaattisesti myös muita puoleensa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Bolde