Monenlaiset merkit voivat kieliä ongelmissa olevasta parisuhteesta, ja osa niistä on varsin yllättäviä.

Odottamattomat lahjat, huomion antaminen julkisillakin paikoilla ja rakkautta pursuavat somejulkaisut voivat kuulostaa siltä, että parisuhteessa olisi kaikki hyvin. The Sunin mukaan totuus voi kuitenkin olla jotain aivan muuta: nämä ovat merkkejä parisuhteesta, joka voi olla ajautumassa ongelmiin ja eroon.

The Sun listasi yhteensä kymmenen yllättävää merkkiä, jotka voivat kieliä ongelmista, ja suomensimme ne alle.

Paljon seksiä

Jos kumppani on yhtäkkiä himokkaampi kuin tavallisesti, voi se olla merkki ongelmista – ja uskottomuudesta. Moni saattaa olettaa, että jos kumppani pettää, loppu seksi omassa suhteessa, mutta usein käykin päinvastoin. The Sunin mukaan tuore kysely paljasti, että neljä kymmenestä uskottomasta harrasti enemmän seksiä pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa, koska salasuhteen synnyttämä jännitys ja into boostasi heidän seksihalujaan.

Täydellinen kumppani

Jos uskot rakkasi olevan täydellinen ja sivuutat huonot puolet, voi se johtaa pettymyksiin. Nuorena rakkaus pohjautuu usein fantasiaan ja yleensä parit, jotka eivät pui ongelmiaan ja koskaan riitele, räjähtävät myöhemmin. Kypsä rakkaus sen sijaan on The Sunin mukaan realistista ja kestävää. Merkityksellinen parisuhde sisältää hyviä ja huono aikoja, ja riidat sekä konfliktit ovat tavallinen osa parisuhdetta. Kun ongelmat ovat esillä, niitä voi työstää yhdessä.

Ex-kumppanin haukkuminen

Jos kumppani haukkuu ja puhuu negatiiviseen sävyyn ex-kumppanistaan, voi se olla varoitusmerkki. The Sunin mukaan jos hän esimerkiksi suuttuu exästä puhuessaan, saattaa hänellä olla vielä viipyileviä tunteita ja intohimoa exää kohtaan. Kun joku on todella päässyt ex-kumppanistaan yli, ei hän puhu hänestä huonossa valossa, koska hän ei välitä niin paljoa, että jaksaisi alkaa haukkua ja mollata entistä kumppania.

Sanat eivät vastaa tekoja

Parisuhteesi vaikuttaa täydelliseltä, kumppanisi on ihana ja kiltti, mutta suhde ei vaikuta etenevän mihinkään. Jos kysyt häneltä, haluaako hän naimisiin tai lapsia, hän antaa oikeat vastaukset, mutta ei toimi sanojensa mukaan. Jos kysyt, näkeekö hän sinut rinnallaan tulevaisuudessa, hän on herttainen ja vakuuttaa sinut. The Sunin mukaan kannattaa kuitenkin olla varuillaan, ettei hän vedätä sinua kiltteydellään ja sanoillaan. Älä jää odottamaan, jos suhde ei tunnu etenevän hänen vakuutteluistaan huolimatta.

Some pursuaa rakkautta

Jos täytät itse tai rakkaasi täyttää sosiaalisen median profiilejaan siirappisilla julkaisuilla teihin kahteen liittyen, voi se olla huono merkki. Tutkimukset ovat osoittaneet, että somessa paljon parisuhteestaan jakavat ihmiset eivät ole tyytyväisiä suhteessaan, vaan koettavat vakuuttaa itsensä – ja muun maailman – että ovat onnellisia. The Sunin mukaan tyytyväisillä pareilla ei ole tarvetta hehkuttaa onneaan jatkuvasti netissä. Jos koet olevasi epävarma suhteestasi, puhu siitä kumppanisi kanssa ja jätä online-maailma sikseen.

Odottamattomia lahjoja

Jos kumppanisi yllättäen ostelee kalliita lahjoja ilman mitään selvää syytä, saattaa siinä olla koira haudattuna. The Sunin mukaan hän saattaa tehdä näin, koska hän on uskoton ja koettaa peitellä syyllisyyttään. Voit ottaa tietysti lahjat vastaan, mutta ole valppaana ja mieti, voisiko muuttunut käytös olla merkki jostain vai haluaako hän todella ilahduttaa sinua lahjoilla.

Julkiset huomionosoitukset

Jos olette jatkuvasti toistenne kimpussa julkisilla paikoilla, voi olla aika pysähtyä ja miettiä, missä suhteessa mennään. The Sunin mukaan älyttömyyksiin menevät julkiset huomionosoitukset kumppanille kielivät epävarmuudesta. Jos parisuhde on vakaalla pohjalla, ei sitä tarvitse niin sanotusti hieroa kaikkien naamaan ja osoittaa läheisyydellä. Sinussa kuin liimattuna kiinni oleva kumppani on yleensä todellisuudessa irtaantumassa kuin jäämässä rinnallesi.

Rakkauspommitusta

Jos kumppanisi on todella huomioiva, koskettelee ja kertoo jatkuvasti rakastavansa sinua vaikka ei tyypillisesti niin tee, voi se olla ikävä merkki. The Sunin mukaan hän saattaa toki olla yllättäen huomionkipeä, mutta taustalla voi olla muutakin. Jos kumppani tuntee syyllisyyttä, saattaa hän ylikompensoida sitä ja olla ripustautuva, koska hän pelkää suhteen hajoavan paloiksi.

Korvia myöten tunteissa

Onko sinut vienyt mennessä pyörremyrskyn lailla etenevä suhde? Vaikka saatat saada onnellisen, satumaisen lopun, voi edessä olla myös sydänsuruja. The Sunin mukaan jos kumppani on kimpussasi yllättäen kuin lämpöohjautuva ohjus, saattaa se johtua siitä, että hän koettaakin päästä yli ex-kumppanistaan. Jos suhteessa ollaan etenemässä täyttä päätä, kannattaa painaa jarrua ja edettä rauhassa, että opitte tuntemaan toisenne. Näin syntyy kestävämpiä rakkaustarinoita.

Liian omistushaluinen

Jos kumppanillasi on jotain vipinää selkäsi takana, voisi kuvitella, ettei hän silloin juuri kiinnosta, mitä touhuat eikä hän olisi sinusta mustasukkainen. The Sunin mukaan joissakin tapauksissa käykin päinvastoin. Kun jollakulla on suhde, heistä saattaa tulla vainoharhaisia ja he arvostelevat kumppaniaan omien, epämääräisten standardiensa mukaan. Jos siis kumppanisi yllättäen syyttää sinua uskottomuudesta, saattaa taustalla ollakin se, että hän itse touhuaa juuri tätä selkäsi takana.

Kerroimme aiemmin yleisimmistä eroon johtavista syistä ja voit lukea niistä lisää täällä.

Lähde: The Sun