Teini-ikäinen meikkitaiteilija on saanut yksityiskohtia pursuavalla silmämeikillään somen sekaisin.

Sosiaalinen media alkaa täyttyä jälleen jouluisista meikkilookeista, kun odotettuun juhlaan on enää alle kuukausi aikaa. Yksi upeimmista tyyleistä on nyt laittanut somen sekaisin ja on etenkin Twitterissä noussut suureen suosioon yli 100 000 tykkäyksellä ja lähes 40 000 uudelleentwiittauksella:

Jouluisen silmämeikin on loihtinut itseoppinut 17-vuotias meikkitaiteilija Ali Nordahl, jolla kesti neljä tuntia toteuttaa uskomattoman hieno meikkilook. Twitterissä Nordahl kertoi käyttäneensä meikin tekemisessä ompeluneulaa, jota hän käytti nestemäisessä eyelinerissa.

Lopputuloksena syntyi yksityiskohtia pursuava silmämeikki:

Twitterissä kiinnitettiin huomio esimerkiksi joulukuusen vieressä olevaan pieneen punaiseen lahjapakettiin, mistä Nordahl ilahtui.

”Kiitos, kun huomasit. Oikeasti rakastan sitä, kun ihmiset huomaavat yksityiskohdat töistäni”, teinityttö twiittasi vastauksena lahjapaketin bonganneelle.

Jouluinen silmämeikki on kerännyt paljon kehuja niin Twitterissä kuin Nordahlin meikkiluomuksille omistetulla Instagram-sivulla. Monet ovat esimerkiksi Instagramissa kommentoineet Nordahlin meikkilookin olevan taidetta ja Twitterissä on nähty esimerkiksi tällaisia reaktioita:

claire

@clairejeaaan
VVJTFHTCTVJYVJY DETAIL HPLUKYJHHVBV Ali u r so freaking talented

Lisää reaktioita löydät esimerkiksi täältä. Alla olevassa julkaisussa näet Nordahlin meikkilookin kauempaa kuvattuna:

Mitä sinä pidät tästä upeasta meikkilookista? Kommentoi alla!

Lähde: Hello Giggles