Kiireisen näyttelijän ja kantrilaulajan suhteessa suositaan perinteisempää tapaa pitää yhteyttä toisiinsa.

Hollywood-tähti, näyttelijä Nicole Kidman ja hänen miehensä, kantrilaulaja Keith Urban, juhlistivat 12. hääpäiväänsä maanantaina 25. kesäkuuta. Viihdealan ammattilaiset elävät kiireistä elämää, joka voi laittaa suhteen koetukselle, ja tuoreessa Parade-lehden haastattelussa Kidman paljastikin, mikä on heidän pitkän avio-onnensa salaisuus: he eivät tekstaile.

”Meillä on 12-vuotishääpäivämme huomenna (25. kesäkuuta) ja emme koskaan ole tekstailleet. Se ei kuule meidän suhteeseemme, mikä on kiinnostavaa vai mitä? Me soitamme”, Kidman kertoi haastattelussa.

”Olemme tehneet näin suhteemme alusta lähtien. Alussa se alkoi sen takia, koska en tiennyt miten tekstailla ja se on tavallaan toiminut meille. Joten nyt emme tekstaile”, näyttelijä nauroi.

Kidmanin mukaan pariskunta puhuu jatkuvasti ja käyttää muun muassa FaceTimea, mutta he eivät tekstaile, koska näyttelijästä tuntuu, että viestejä voidaan tulkita toisinaan väärin.

”Minulle on käynyt sitä, missä luen uudelleen viestejä ja mietn ’Mitä tuokin tarkoittaa?’ ja sitten luen sen jollekin toiselle ja totean, ’Voitko tulkita tuon?’. En halua sitä rakkaani ja minun välilleni”, Kidman sanoi Paradelle.

Haastattelussa Kidman avasi myös lisää pitkän avio-onnensa taustoja, mihin kuuluu se, ettei siihen ole yhtä tiettyä salaisuutta. Kidmanin mukaan pariskunta ei koskaan neuvo muita suhdeasioissa tai ajattele, että heillä on avio-onnen salaisuus.

”Lähestymme sitä nöyryydellä, toivolla ja vain rakastamme viettää aikaa yhdessä. Se on niin simppeliä”, näyttelijä kertoi.

Kidmanin mukaan heillä on Urbanin kanssa hauskaa yhdessä ja he valitsevat toisensa.

”Jos on olemassa yksi ihminen, kenen kanssa voin viettää aikaa, valitsen Keithin ja tytöt ja se on siinä”, hän sanoi parin kahteen tyttäreen viitaten.

Pari lentää usein toistensa luokse, Kidmanin mukaan mieluummin jopa yön yli sen sijaan, että viettäisivät yön erillään ja he tekevät kaikkensa sen eteen, että suhde toimisi.

”Jetlag on kuitenkin aina haaste! Sen takia minusta on niin tärkeää ottaa aikaa liikuntaa ja itsestään huolehtimista varten, koska usein toimin liian vähillä unilla ja koetan tehdä kaiken, mikä minusta on ongelma monille naisille – koettaa olla läsnä ja tehdä kaiken muiden hyväksi oman terveyden ja emotionaalisen hyvinvoinnin kustannuksella. Joten yritän aina tasapainottaa sitä”, juhannuksen alla 51 vuotta täyttänyt tähti kertoi.

Kidman muisti miestään heidän hääpäivänä julkaisemalla Instagramissa lyhyen videoklipin, jonka voit katsoa alta.

Kokeilisitko sinä tekstailun lopettamista tapana pitää avio-onnea yllä? Kommentoi alla!

Lähde: Parade