Avioliiton kanssa ei kannata kiirehtiä.

Joka päivä ihmiset menevät naimisiin ja osalla heistä syy on perinteinen: ”Rakastuin ja haluan elää loppuelämän hänen kanssaan.” Kaikkien kohdalla näin ei kuitenkaan ole.

Elämänkumppanin valitseminen ei ole pikkujuttu eikä avioliittoon kannata rynnätä suin päin. Alle on listattu syitä, joiden verukkeella avioliittoon ei kannata kiirehtiä vaan odottaa ja tehdä se oikeista syistä.

1. Kaikki ystäväsi ovat naimisissa

Paine häistä voi olla suuri, jos omat rakkaat ystävät ovat jo sanoneet ”Tahdon” tai vahvistaneet suhteensa siviilivihkimisellä tai rekisteröineet parisuhteensa. ”Koska muutkin, niin sitten minäkin” -ajattelutapa ei kuitenkaan ole tässä asiassa hyvä.

2. Vauva tulossa

Odottamaton raskaaksi tuleminen ei ole syy aikaistaa avioliittoa.

3. Säästät itseäsi avioliittoon

Tässä voi taustalla olla uskonto tai kulttuuri tai vain oma puhdas halu odottaa siihen saakka, että on naimisissa ennen kuin aloittaa seksielämän. Mutta seksiäkään ei kannata käyttää syynä aikaistaa hääkellojen sointia ja hankkia papin aamenta suhteelle vain, että pääsisi vällyjen väliin viimein.

4. Hän uhkaa lähteä

Jos kumppanisi odottaa teidän menevän pian naimisiin, se voi johtua siitä, että hän haluaa napata sinut itselleen ennen kuin edes opit tuntemaan häntä kunnolla. Jos hän uhkaa päättää parisuhteen, jos häitä ei tanssita lähitulevaisuudessa, kannattaa etsiä parempi kumppani.

Lähde: Huffington Post