Näyttelijäpariskunnan erilainen jouluperinne: Mila Kunis ja Ashton Kutcher eivät anna lapsilleen lahjoja

Pienten lasten vanhemmat ottavat omalaatuisen jouluperinteensä käyttöön tänä vuonna.

Monissa perheissä on tapana antaa joululahjoja, mutta näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat ottaneet toisenlaisen linjan omien lastensa suhteen. Tästä vuodesta alkaen kaksikon 3-vuotias Wyatt-tytär ja yhden vuoden ikäinen Dimitri-poika eivät saa joululahjoja.

Syy päätökselle on se, että lasten isovanhemmat ovat aiemmin hemmotelleet lapsia joululahjoilla.

”Tähän mennessä meidän perinteemme on, että ei lahjoja lapsille”, Kunis sanoi Entertainment Tonightille.

”Aloitamme perinteen tänä vuonna, koska kun lapset ovat alle vuoden ikäisiä, ei sillä ole niin väliä. Viime vuonna juhlimme joulua, Wyatt oli kaksivuotias ja se oli liikaa. Emme antaneet hänelle mitään – isovanhemmat antoivat. Hän ei enää arvosta yhtä lahjaa. He eivät edes tiedä, mitä odottavat. He vain odottavat tavaraa”, hän jatkoi.

”Olemme sanoneet vanhemmillemme ’Anelemme teitä – jos teidän täytyy antaa hänelle jotain, valitkaa yksi lahja. Muuten haluaisimme ottaa hyväntekeväisyyslahjoituksen lastensairaalalle tai lemmikin tai mitä haluatte.’ Se on meidän uusi perinne”, Kunis lisäsi.

Kunis ja Kutcher tulivat tunnetuiksi 70’s Show -komedisarjasta, jossa he näyttelivät Jackie Burkhartia ja Michael Kelsoa, jotka olivat sarjan aikana parisuhteessa. Rakkaus syttyi tosielämässä vasta vuosia sarjan päättymisen jälkeen: he alkoivat tapailla keväällä 2012 ja menivät naimisiin kesällä 2015.

Lähde: Entertainment Tonight