Seksikkyys onnistuu myös muutenkin kuin rintavakoa esitellen.

Rintavaon esittely liitetään usein naisellisuuteen ja seksikkyyteen, mutta kaikkia naisia sen esittely ei kiinnosta. Onneksi seksikkyyttä voi ilmentää myös muilla tavoilla kuin rintojen väliä paljastelemalla.

Ole seksikäs olematta tyrkky:

Valitse tiukka malli

Peittävä asu voi olla superseksikäs, jos esittelet kroppaasi sitä myötäilevällä mekolla. Bodycon-tyyppisissä mekoissa musta on hyvä, hoikentava vaihtoehto väriksi tai voit valita kuvioidun kuosin, jossa on hieman särmää.

Vilauta keskivartaloa

Unohda rintamus ja vilauta hieman paljasta pintaa keskivartalon kohdalta. Vaikka ihoa näkyisi vain pari senttiä, vetää kaksiosainen asu tai keskivartalon kohdalta leikelty mekko huomion pois rinnasta.

Anna jalkojesi puhua puolestasi

Hyvä idea olisi antaa asun paljastaa joko rintavakoa tai jalkoja, ei molempia. Jos siis pidät rintavaon piilossa, voit esitellä sen sijaan jalkojasi lyhyen helman avulla. Jos haluat luoda vaikutelmaa entistä pidemmistä jaloista, laita jalkaasi korkeat korot.

Paljasta olkapäitä

Vain olkapäiden paljastaminen voi olla todella seksikästä. Asusi voi tuoda esiin sekä kaulaa että solisluiden aluetta ilman, että rintojen väli pääsee esiin. Vaihtoehtoja tyyliin on monia korkeamman kaula-aukon omaavista olkaimettomista mekoista alkaen.

Katso vinkkejä asuista täältä.

Lähde: Women’s Health