Valitettavasti muotiala on mennyt liian pitkälle tänä vuonna, etenkin farkkumuodissa, toteaa Mashable.

Yksinkertaiset, klassiset farkut ovat luotettava vaatekappale, ja suurelta osalta naisista löytyy vähintään yhdet farkut vaatekaapista. Farkkuja voi käyttää jokaisena vuodenaikana, milloin tahansa ja melkein missä tahansa.

Muotimaailma on kuitenkin mennyt kokeellisuudessaan liian pitkälle farkkujen kanssa. Tätä mieltä on ainakin Mashable, joka on listannut tämän vuoden kamalimmat farkkutrendit – tähän mennessä.

Alla ovat pahimmat farkkuhirvitykset, joita tänä vuonna on nähty:

Janties

Janties yhdistää sanat jeans ja panties, eli kyseessä on denimalushousut, farkkualkkarit. Mashable pohtii, miten on mahdollista välttyä hiertymiltä käyttäessä farkkualkkareita. Muotiraamattu Voguen toimittaja oli jopa kysynyt gynekologin mielipidettä ja yleinen ajatus oli, että nämä jantiesit kaipaavat alleen oikeat alushousut. 315 dollaria maksavat jantiesit esiteltiin Y/Projectin kevään 2019 kokoelman yhteydessä.

Tilkkutäkkimäiset farkut

Revityt farkut ovat olleet suuressa suosiossa ja niistä olisi helppo muokata tähän trendiin sopivat farkut itse paikkaamalla reiät tilkkutäkkimäiseen tyyliin. Tilkkutäkkimäisiä farkkuja saa kuitenkin ostettua kaupoista sellaisenaan. B Sidesin tilkkutäkkifarkkujen kanssa suositellaan pukemaan ylle simppeli toppi ja matalat nahkasandaalit.

Kapeaa ja leveää yhtä aikaa

Mashable kuvailee suunnittelija Ksenia Schnaiderin luomusta farkkujen Jekylliksi ja Hydeksi. Farkkujen toinen lahje on kapea ja toinen leveä, nämä ovat varsinaiset ”kun et osaa päättää” -farkut. Mashablen mukaan näytät vain typerykseltä, jos maksat 377 dollaria näistä yhdistelmäfarkuista.

Farkkuhaalari ilman kiinnikkeitä

Glen Martensin 189 dollarin farkkuhaalarissa ei ole haalareissa yleensä nähtyjä kiinnikkeitä, joilla haalarin yläosa pysyisi ylhäällä. Mashablen mukaan tässä farkkuhaalarissa tuntee itsensä taaperoksi, joka unohti pukea vaatteet kunnolla päälle vessassa potalla käytyään.

Nurinkuriset farkut

Paluu tulevaisuuteen II -elokuva osasi ennustaa jotain oikein ja yksi niistä on valitettavasti nurinkuriset farkut, Mashable toteaa. Farkut näyttävät siltä kuin ne olisivat tulleet suoraan pyykkikoneesta ja vedetty jalkaan kääntämättä niitä ensin oikeinpäin.

Ketjuja täynnä olevat farkut

Ragged Priestin Black Label Chain -farkuissa on suuret reiät polvien kohdalla ja lahkeissa on runsaasti ketjuja. Nämä yliampuvat ketjufarkut on myyty jo loppuun esimerkiksi ASOSin sivuilla, joten kiinnostusta ne ovat herättäneet, mutta Mashable on toista mieltä: liika on liikaa.

V-aukkoiset farkut

Näissä farkuissa ei ole selvää, mitä varten v-kirjaimen muotoinen aukko on olemassa. Mysteerifarkut päätyivät mukaan Mashablen tämän vuoden kamalimpien farkkutrendien listalle.

Farkut viitalla?

Dieselin Red Tag x Shayne Oliver -farkut ovat erikoinen ilmestys. Farkuissa on ylisuuri, leveä lahje ja viittamainen osa, jonka voi kiinnittää takamuksen päälle tai etupuolelle, jolloin kokonaisuus on myös yhdistelmä vaaleaa ja tummempaa farkkua.

Katso kuvat kaikista näistä farkkutrendistä täällä.

Lähde: Mashable