Kysely on paljastanut, ketkä julkkikset haluttaisiin mieluiten osaksi ryhmäseksileikkejä.

Kimppakivan kokeileminen on yleinen fantasia. Uudelle tasolle tämä fantasia kuitenkin nousee, kun leikittelee ajatuksella siitä, että ryhmäseksiin osallistuisi julkisuudesta tuttu henkilö tai oma julkkisihastus.

Tuore kysely onkin nyt selvittänyt, ketkä julkkikset ovat halutuinta seuraa kimppakivaan, kertoo The Sun. Deittisovellus 3Somerin tekijöiden teettämään kyselyyn saatiin vastauksia yli 41 000 ihmiseltä ja tuloksista koostettiin top 10 -listat sekä julkkismiesten että -naisten osalta.

Kyselyssä selvisi, että ihanteellista kolmatta osapuolta fantasiakimppakivaan valittaessa ihmiset ottivat huomioon julkkiksen seksikkyyden, kauneuden ja hänen vartalonsa. Julkkiksen persoonalla oli myös väliä: kyselyyn osallistuneiden mielestä jalat maassa -henkinen olemus ja älykkyys olivat todella viehättäviä ominaisuuksia.

The Sunin mukaan tulokset olivat osittain yllättäviä, sillä julkkisten joukkoon lukeutui sekä tunnettuja seksi-ikoneita kuin erikoisempia valintoja. Miesten puolella huomiota herätti myös ikähaarukka, sillä nuorin top 10 -listalle päässyt mies on Harry Potter -elokuvista tuttu 28-vuotias Daniel Radcliffe ja vanhin on ensimmäisenä James Bondinakin tunnettu Sean Connery, 87.

Alta voit lukea, ketkä kymmenen nais- ja miesjulkkista ovat halutuimmat osaksi kolmen kimppaa.

Naisjulkkikset:

– Scarlett Johansson

– Megan Fox

– Emma Watson

– Taylor Swift

– Jennifer Lawrence

– Jennifer Lopez

– Angelina Jolie

– Emma Stone

– Jennifer Aniston

– Jessica Alba

Miesjulkkikset:

– George Clooney

– Brad Pitt

– Colin Farrell

– Jason Momoa

– Michael Fassbender

– Daniel Radcliffe

– Daniel Craig

– Sean Connery

– Vin Diesel

– Chris Evans

Mitä mieltä sinä olet valinnoista? Kuka julkkis olisi sinun valintasi kimppakivaan? Kerro kommenteissa!

Lähde: The Sun