Nämä ovat maailman seksikkäimmät paikat

Instagramin avulla selvitettiin, mitkä maailman paikat ovat seksikkäimpiä.

Jos seuraavalla lomamatkalla haluat päätyä paikkaan, jossa on paljon iloa silmille, kannattaa suunnaksi ottaa Monaco. Tuoreen selvityksen mukaan Monaco on maailman seksikkäin paikka.

Seksuaaliterveyden portaali Superdrug Online Doctor käytti Instagramia apunaan voidakseen nimetä maailman seksikkäimmät paikat. Selvitystä varten sivusto kävi läpi #sexy-hashtagin julkaisuja tammikuun 3. ja 4. päivän ajalta – julkaisuja oli yhteensä 4,2 miljoonaa ja 375 000 julkaisussa oli paikkamerkintä.

Monaco nappasi seksikkäimmän paikan tittelin itselleen selvällä enemmistöllä. Superdrug Online Doctorin keräämien tietojen mukaan Monacossa oli 65,52 #sexy-merkintää aina 10 000 henkeä kohden.

Monacon jälkeen seksikkäimpiä paikkoja ovat eri saaret: Karibialla sijatsevan Saint-Martinin ranskalainen puoli tuli toiseksi, Yhdysvaltain Neitsytsaaret kolmanneksi, Aruba neljänneksi ja Malediivit viidenneksi.

Selvityksessä perehdyttiin myös #sexy-hashtagin yhteydessä käytettyihin muihin hashtageihin, kuten body tai men. Eniten mainintoja seksikkäistä vartaloista oli myös Monacossa, kun taas eniten mainintoja seksikkäistä miehistä oli San Marinossa, Liechtensteinissa, Bahamalla ja Caymansaarilla.

Voit tutustua selvityksen tuloksiin lisää täällä.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.