Pikkujouluista itse joulun viettoon, nämä trendit tulevat näkymään loppuvuoden aikana.

Joulukausi on avattu jo niin monissa kaupungeissa kuin kaupoissa sekä kauppakeskuksissa ja pikkujoulujakin on jo vietetty. Meno vain kiihtyy viimeistään, kun joulukuu koittaa ja loppuvuosi pursuaa monenlaisia menoja, juhlia ja tapahtumia, joissa haluaa esiintyä edukseen ja näyttää juhlavan upealta.

Pure Wow’n mukaan Pinterest julkaisi vuotuisen Holiday Report -katsauksensa, jossa esiteltiin parhaimmat kauneustrendit juhlia joulukautta tyylillä. Lue alta, minkälaiset trendit nousivat esiin ja inspiroidu niistä joulukauden juhlia silmällä pitäen.

Tummat ja marjaisat huulet

Kirsikanpunainen on tuttu ja yleisesti käytetty sävy, mutta vadelmainen/munakoisomainen sävy on juhlavan erilainen sekä se on imarteleva lähes jokaista ihonväriä ajatellen. Pure Wow’n mukaan huulet kannattaa rajata peitevoiteella huulipunan laittamisen jälkeen, jotta lopputulos on todella terävä ja siisti muoto. Alla yksi esimerkki:

Kimaltavat kynnet

Kokkareiset glitterit ja paljetit saavat nyt väistyä ihanan kimalteen tieltä. Ei ole väliä, lakkaatko kyntesi herttaisella, hailakalla vaaleanpunaisella vaiko näyttävällä tinan sävyllä, kunhan värissä on mukana hienovaraista kimalletta.

Hillittyä kimalletta luomille

Kuten joulukauden kynsilakkatrendissä, myös kimaltavassa silmämeikissä ydin on hillitty hohde. Pure Wow’n mukaan aloita pienestä muutamalla kuultavalla sipaisulla tai kerrosta kimalle smoky eye -meikin ylle luodaksesi dramaattisemman vaikutelman.

Kultaiset hiuspinnit

Olipa sinulla sitten kiire tai haluat vain tehdä hillitymmän kampauksen näyttävän sijaan, tuovat metalliset – etenkin kultaiset – hiussoljet, pinnit ja hiuskammat helposti ja nopeasti näyttävyyttä ja tyylikkyyttä tavalliseen nutturaan.

Lähde: Pure Wow