Älä missään nimessä tee näitä mokia, kun kosit kumppaniasi!

Ei ole mikään ihme, jos kosiminen hermostuttaa, sillä ei ole mikään pikku juttu pyytää jotakuta viettämään loppuelämänsä kanssasi.

Kun olet päättänyt, että olet valmis kosimaan, on väistämätöntä, että olet samaan aikaan luultavasti sekä innoissasi että hermostunut. Loppujen lopuksi se on hetki, jonka te molemmat muistatte koko loppuelämänne ajan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, ettei kosinnan tarvitse olla täydellinen. On tärkeää, että yrität tehdä siitä hetken, joka on kumppanistasi liikuttava ja ikimuistoinen, ja hän näkee, että sinä selkeästi tunnet hänet hyvin. Älä siis stressaa kosintaa liikaa!

On kuitenkin tärkeää välttää muutama iso kosimismoka. Älä siis tee seuraavia asioita, kun kosit!

  1. Älä kosi tyhjin käsin, sillä ellei sinulla ole sormusta, ei kosinta tunnu monen naisen mielestä oikealta
  2. Älä kosi liian aikaisin suhteessa, vaan odota, että olet varma siitä, että tämän ihmisen kanssa haluat viettää loppuelämäsi (ja hän sinun)
  3. Älä kosi suuren yleisön edessä tai julkisesti, ellet ole täysin varma, että hän sanoo kyllä
  4. Älä kerro hänen ystävilleen etukäteen, että aiot kosia, sillä mitä useampi asiasta tietää, sitä todennäköisemmin kumppanisi saa kuulla asiasta vahingossa etukäteen
  5. Älä piilota sormusta ruokaan tai juomaan, sillä hän saattaa vahingossa nielaista sen, eikä kermavaahdon tai suklaakastikkeen pyyhkiminen kalliin korun päältä ole kovin mukavaa hommaa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: The Knot