Nämä tavat pilaavat varmuudella treffit kuin treffit!

Oletko sinäkin ollut treffeillä, joilla kiinnostava tyyppi osoittautuukin idiootiksi? On asioita, jotka voi antaa anteeksi, ja on asioita, jotka ovat yksinkertaisesti liikaa, jotta edes harkitsisit toisia treffejä.

Seuraavat 10 kohtaa ovat sellaisia, että näiden jälkeen tuskin tulee deittejä numero kaksi!

 1. Hän ei kysy sinulta mitään
  Hän puhuu itsestään mielellään pitkään, mutta ei kysy illan aikana sinulta ainuttakaan kysymystä, paitsi kenties, että jaatteko laskun. Onko mies yksinkertaisesti laiska, vai eikä hän vain halua tietää sinusta mitään? Seuraava, kiitos!

 2. Hän ei paljasta itsestään mitään
  Kun lähdet treffeiltä, toteat, että et tiedä miehestä mitään muuta, kuin että hänen nimensä on Mikko ja että hän on elossa. On tietysti positiivista, ettei mies puhu vain itsestään koko iltaa, mutta anna nyt edes jotain!

 3. Hän puhuu vain työstään
  Jos olette samalla alalla, voi olla todella mielenkiintoista puhua myös töistä. Muussa tapauksessa, ketään ei kiinnosta kuunnella koko iltaa sinun kirjanpitäjän urastasi!

 4. Hän tekstaa, kun sinä puhut
  Puhelin pitäisi laittaa pois treffeillä muutenkin, varsinkin ensimmäisillä treffeillä! Mutta jos päätät pitää puhelimesi lähettyvillä, älä nyt sentään kiinnitä siihen enemmän huomiota kuin naiseen edessäsi! Muussa tapauksessa ansaitsetkin jäädä puhelimesi kanssa keskenäsi.

 5. Hän kommentoi sitä, mitä tilaat
  Mies liikkuu vaarallisilla vesillä, jos kommentoi naisen tilausta mihinkään suuntaan. Sillä ollaan rehellisiä: sitä ei pitäisi kommentoida yhtään mitenkään. Emme halua kuulla kehuja siitä, että on seksikästä, kun nainen syö pihviä, emmekä halua ihmettelyä siitä, miksi tilaamme vain salaatin. Jos haluat sanoa jotain, sano vaikkapa, että pidät itsekin pastasta. Muussa tapauksessa: ole hiljaa!

 6. Hän kommentoi syömääsi määrää
  Mies liikkuu vielä aiempaakin vaarallisemmilla vesillä, jos kommentoi naisen syömän ruuan määrää. Älä ihmettele ääneen sitä, että olipa naisella kova nälkä, tai pohdi ääneen, miksei nainen syönyt enemmän. Keskity omaan syömiseesi, äläkä treffikumppanisi!

 7. Hän loukkaantuu, jos haluat jakaa laskun
  Laskun voi maksaa monella eri tapaa, ja nainen saattaa hyvinkin haluta puolittaa sen. Mitä sitten? Ei kai se loukkaa (heikon oloista) maskuliinisuuttasi niin paljon, jos nainenkin haluaa osallistua?

 8. Hän miesselittää kaiken
  Hän yrittää kertoa jatkuvasti, mitä sinun pitäisi tehdä tai pitäisi tuntea, ja miten HÄN näkee asian, josta juuri kerroit. Tällainen tyyppi haluaisi miesselittää sinulle jopa sen, miten tamponeita kuuluu käyttää, jos hän vain saa suunvuoron.

 9. Hän vertailee sinua muihin naisiin
  Voi olla hauska bondata, jos kumpikin muistelee surkuhupaisia vanhoja treffejään. Jos mies kuitenkin päättää vain valittaa kaikista naisista, joita on aiemmin tapaillut, ei se kerro hänestä itsestään mitään hyvää. Vielä pahempaa on tietysti, jos hän alkaa kertomaan deittailemistaan naisista, jotka ovat olleet upeita.

 10. Hän käyttää todella, todella voimakasta partavettä
  Pystytkö haistamaan hänet ennen kuin näet hänet? Siinä tapauksessa hänellä on liikaa partavettä. Tämä on kuitenkin ehkä pienin moka tällä listalla, sillä kunnon suihku ja partaveden vaihto voivat ratkaista koko ongelman!

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan