Tietyt tatuointiklassikot säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen, mutta ensi vuodelle on odotettavissa joukko odottamattomiakin uutuuksia.

Julkkistenkin suosiman Body Electric Tattoon omistaja ja tatuoija Brian Keith Thompson ja muut suositut tatuoijat, joihin lukeutuvat mm. Royal Heritage Tattoon Huka Lewis ja Ink And Dagger Tattoon Alysha Howard, kertovat kuumimmista tulevista tatuointisuuntauksista.

1. Peitetatuoinnit

”Luulen, että vuoden 2021 suurimmat tatuointitrendit ovat peitetatuointeja, koska kotiolot ovat antaneet ihmisille paljon aikaa katsoa itseänsä ja miettiä, mistä he eivät pidä ja mitä haluaisivat muuttaa.” sanoo Luka Lewis.

2. Psykedeeliset tyylit

Amy Leavell Bransfordin, SparrowHawkin taiteilijan ja omistajan mukaan, psykedeeliset, eli kirkkaita värejä ja rohkeita mustia viivoja sisältävät tatuoinnin ovat ensi vuonna suosittuja.

3. Suuret tatuoinnit

Brian Keith Thompson näkee suurikokoisten tatuointien olevan suosittuja, mikä on vastakohta yhdelle vuoden 2020 suurimmasta trendistä, minimaaliselle tatuoinnille.

4. Symboliset tatuoinnit

Toinen suuntaus, jonka Thompson näkee vuodelle 2021, on symbolinen tatuointi, kuten mm. uskonnollinen tunnustus ja muistotatuointi.

5. Astrologia

Isossa-Britanniassa asuvan tatuoijan, Zayan mukaan astrologian ja tähtitieteen inspiroimat tatuoinnit ovat kasvava suuntaus, jota voidaan odottaa ensi vuodelle. ”Ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia tähtimerkeistä, auringosta ja kuun vaiheista.”

6. Kukat

Uusien tähti- ja kuu-mallien lisäksi, Zaya näkee myös, että tämä klassikkoaihe säilyy suosikkina. ”Kukka-tatuoinnit eivät mene mihinkään.”

7. Näkyvä sijoittelu

Body Electric Tattoon toinen tatuointitaiteilija, Ray Jimenez sanoo, että näkyvällä olevat tatuoinnit ovat tuleva trendi. ”Useimmat tatuoidut ihmiset haluavat, että tatuointi on näkyvillä.”

8. Symmetria

Jimenez ennustaa myös, että jokaisen tatuoinnin ei tarvitse merkitä jotain tiettyä vuonna 2021. ”Olen huomannut, että ihmiset suosivat kuvioita ja laajamittaista symmetriaa”, hän sanoo.

9. Minimaalinen

Tatuointitaiteilija Johnny Dagger näkee tämän vuoden 2020 tatuointitrendin (joka oli suosittu julkkisten keskuudessa ) jatkuvan myös vuoteen 2021.

10. Laajennukset

Ink And Dagger Tattoon taiteilija, Alysha Howard näkee ihmisten päivittävän ja laajentavan nykyistä tatuointiaan suurempiin kappaleisiin vuonna 2021. ”Ensi vuoden aikana luulen, että ihmiset alkavat suurentaa tatuointejaan. Monet viimeisistä asiakkaistani ovat aloittaneet pienellä kuvalla ja ovat sitten päättäneet haluavansa tehdä siitä laajemman.” hän kertoo.

Jaa juttu kaverille, joka miettii tatuoinnin hankintaa ensi vuodelle!

Lähde: Bustle