Nämä kehut jokainen morsian haluaa kuulla hääpäivänään

Etenkin nämä viisi kehua lämmittävät morsiamen kuin morsiamen mieltä.

Paras kehu on toki aito kehu, mutta on muutamia tiettyjä lauseita, joita jokainen morsian rakastaa kuulla hääpäivänään. Brides-sivusto listasi viisi tällaista esimerkiksi.

”Olet kaunis.”

Jokainen morsian haluaa kuulla, kuinka upealta hän näyttää. Keskity kuitenki kehuissa morsiameen itseensä. Esimerkiksi: ”Silmäsi ovat upeat” on parempi kuin ”Oho, tekoripsesi näyttävät todella hyvältä”.

”Mekkosi on täydellinen!”

Morsian yleensä näkee paljon vaivaa hääpuvun löytämiseen, joka näyttää hyvältä päällä ja on sellainen kuin hän tahtoi sen olevan. Kun mekon eteen on nähnyt vaivaa, kehut siitä tuntuvat entistä paremmilta.

”Nämä kukat/vieraslahjat/koristeet ovat upeita.”

Monet parit, morsian etunenässä, suunnittelevat ja panostavat hääpäivänsä osalta myös yksityiskohtiin koristelun, kukkien ynnä muun osalta. Jos huomaat jotain, mikä ansaitsee kehuja, kehu ihmeessä.

”Olette täydellisiä toisillenne.”

Hääpäivässä on kyse kahden ihmisen sitoutumisesta toisilleen, joten pariskunnan suhde kannattaa huomioida. Kliseitä välttääksesi kannattaa tuoda esiin tiettyjä elementtejä heistä parina, kuten näin: ”Pekka saa sinut nauramaan paremmin kuin kukaan muu.”

”Minulla on niin hauskaa, kiitos teille!”

Juhlan päätteeksi hääpari varmasti haluaa tietää, että vieraat ovat nauttineet ja viihtyneet juhlassa. Siksi kannattaakin kertoa esimerkiksi, kuinka hauskaa häissä oli tai kuinka hyvää tarjoilut olivat.

Lähde: Brides.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.