Oletko sinäkin sydäntenmurskaaja?


Horoskooppimerkkimme voi kertoa paljon siitä, millaisia ihmisiä olemme, kun kysymys on rakkaudesta. Seuraavat kaksi merkkiä ovat pahimmat sydäntenmurskaajat.

  1. Neitsyt
    Neitsyet eivät kiertele ja kaartele, vaan sanovat asiat mieluummin niin, kuin ne ovat. Mutta se neitsyissä onkin rakastettavaa, vai mitä? Jos neitsyt kertoo suhteessa olevansa tyytymätön johonkin, kuten vaikkapa sotkuusi, älä odota, että hän mainitsisi asiaa useamman kerran. Neitsyt on perfektionisti ja siisteysintoilija, joka odottaa sinunkin panostavan, tai ainakin yrittävän parhaasi, jotta häneen siisteyteen liittyvät standardinsa täyttyvät. Kun neitsyt päättää, että nyt riittää, älä odota pitkittynyttä eroa, jossa neitsyt hoivaa haavoitettuja tunteitasi. Neitsyt ei sano kliseisiä lauseita, kuten ”se ei johtunut sinusta, se johtui minusta”, jotta sinusta tuntuisi paremmalta. Neitsyt kertoo sinulle hyvin suoraan, miksi halusi erota, eikä säästele turhaan tunteitasi ja sydäntäsi tässä prosessissa. Neitsyet rakastavat haasteita, mutta kun he tunnistavat, että suhde ei toimi, he siirtyvät määrätietoisesti eteenpäin.

  2. Vaaka
    Vaaka on luonteeltaan miellyttäjä, joka lykkää eroa pelätessään sen luovan draamaa. Vaaka yrittää jatkuvasti luoda tasapainoa ja varmistaa, että kaikki ovat tyytyväisiä. Vaa’an on vaikea näyttää tyytymättömyyttään ja ottaa puheeksi asioita, jotka vaivaavat häntä. Siksi vaaka usein etäännyttää itsensä ongelmasta ja järjestää asian mielellään niin, että toinen osapuoli onkin se, joka ilmaisee haluavansa erota. Vaaka murskaa sydämesi todennäköisesti ghostaamalla sinut, sillä hän ei kestä minkäänlaista konfliktia.

Kuulutko sinä tähän joukkoon? Jos kuulut, osuiko kuvaus sinuun?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Pure Wow