Kaikki eivät halua mennä naimisiin vuonna 2024. Joillekin se ei vain sovi esimerkiksi heidän elämäntyyliinsä.

Asiantuntijat ovat paljastaneet, miten horoskooppimerkki liittyy halukkuuteen solmia avioliitto vuonna 2024. Osa merkeistä haluaa sitä muita vähemmän. Ehkä horoskoopista löytyy jopa selitys sille, miksi kaikilla ei ole niin suurta intoa mennä naimisiin juuri tänä vuonna. Tässä alla on TOP6-lista horoskooppimerkeistä, jotka suosivat vähiten avioliittoa alkaen kuudennesta sijasta.

Nämä horoskooppimerkit eivät ole kovin halukkaita menemään naimisiin vuonna 2024:

6. Neitsyt

Vaikka neitsyet eivät ole luonteeltaan epäromanttisia, ovat he valikoivia sen suhteen, kenen kanssa he haluavat jakaa elintilansa. He ottavat muiden mielipiteet vastaan vähän liiankin tosissaan. Mutta jos he löytyvät kumppanin, joka on myös herkkä ja ymmärtäväinen, voivat he solmia helpommin sellaisen kanssa avioliiton.

5. Oinas

Oinaat ovat intohimoisia ja rakastuvat usein palavasti. Mutta oinaat ovat myös erittäin herkkiä kokemaan mustasukkaisuutta. He eivät sitoudu mihinkään sataprosenttisesti, jos heitä ei ihailla tarpeeksi. Oinaat tarvitsevat aviopuolison, joka osoittaa heille jatkuvaa ihailua ja rakkautta.

4. Skorpioni

Skorpionit ilmaisevat tunteensa vasta kun he ovat varmoja, että ovat yhdessä oikean kumppanin kanssa. He etsivät joskus todella pitkään, jotta löytäisivät aidon sielunkumppaninsa. Ehkä jos sitä ei löydy, ei naimisiinkaan tule mentyä.

3. Kaksoset

Kaksoset ovat aina liikkeellä. He rakastavat kykyä oppia ja löytää uusia, jännittäviä asioita tapailemalla monia erilaisia ​​ihmisiä. Siksi pitkä ja vakava liitto ei sovi heille kovinkaan hyvin.

2. Vesimies

Vesimiehien voi olla vaikea sitoutua vain yhteen ihmiseen. He ovat myös itsepäisiä ja heillä on aika vahva vapaudentarve. Mutta jos saa heidän kiintymyksensä ja huomionsa, avioliittokin voi onnistua.

1. Jousimies

Jousimiehet ovat kovia flirttailemaan, joka valitettavasti tekee heistä tämän listan ykkösen. Rutiinit eivät ole heitä varten, joka sekin vähentää heidän halukkuuttaan solmia avioliitto. Mutta jos he löytävät oikean kumppanin, pitkäaikainen romanssi voi toki toimia.

Lähde: Best Life