On treffejä, jotka muistaa ikuisesti, ja on treffejä, jotka toivoisi vain unohtavansa.

Sinkkuelämää viettäessä voi päätyä käymään mitä erikoisimmilla treffeillä. Monipuolisissa treffikokemuksissa on se hyvä puoli, että näin oppii tietämään, mitä haluaa ja mitä ei halua – ja lisäksi huonot treffit saavat arvostamaan hyviä treffejä entistä enemmän.

Jotkut treffikokemukset ovat sellaisia, että ne kannattaisi jokaisen kokea ainakin kerran. Alla kahdeksan esimerkkiä tällaisista treffeistä.

1. Treffit, joiden toivoisi loppuvan välittömästi

Seuralainen on myöhässä. Sitten hän huomaa unohtaneensa lompakkonsa ja kaiken kukkuraksi hän ei muista nimeäsi. Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen voi huokaista helpotuksesta, kun saa sännätä nopeasti vain kotiin.

2. Treffit, joiden aikana vahingossa humaltuu

Treffit jännittivät sinua, mikä sai sinut yliarvioimaan sietokykysi. Tyhjään vatsaan juodut viinilasilliset ruokaa odotellessa toimivat turhankin tehokkaasti ja ravintolasta poistuttaessa olitkin hieman humalassa.

3. Tuplatreffit hyvän ystäväpariskunnan kanssa

Muutamien onnistuneiden treffien jälkeen esittelet tapailemasi henkilön parhaalle ystävällesi ja hänen kumppanilleen tuplatreffeillä. Ne ovat hyvä tilaisuus saada ystävien mielipide tapailemastasi henkilöstä ja tutustuttaa häntä sinulle tärkeisiin ihmisiin.

4. Tuplatreffit pariskunnan kanssa, jota ei koskaan enää halua tavata näin uudelleen

Erillään he ovat mukavia, mutta tuplatreffeillä? Ei niinkään. Ensin he riitelevät ja sitten yhtäkkiä he imuttelevat kuin viimeistä päivää samalla, kun sinä ja seuralaisesi koetatte pitää yllä kohteliasta keskustelua. Illan päätteeksi toinen pariskunta vielä arvostelee sinua ja seuralaistasi.

5. Treffit miehen kanssa, jonka tiedät olevan täydellinen – parhaalle ystävällesi

Hän on mukava, suloinen ja hurmaava eikä hän yhtään sovi sinulle. Huomaat kuitenkin, kuinka hyvä kumppani hän voisi olla parhaalle ystävällesi ja omat treffisi muuttuvatkin suunnitelmaksi parittaa hänet ystävällesi.

6. Treffit, jotka joku tuttusi järjesti

Nämä treffit ovat saaneet alkunsa, koska ystäväsi, työkaverisi tai joku muu tuntee mielestään sinulle sopivan tyypin. Ilta voi alkaa hieman kiusallisesti, koska toista ihmistä ei ole koskaan ennen tavannut ja tietää vain sen, mitä yhteinen tuttu kertoo.

7. Treffit, jotka vietetään kokonaan sängyssä

Ilta oli tarkoitus viettää kivassa pubissa kaupungilla, mutta kemianne kohtaavat niin hyvin, että on vaikea pitää näpit irti toisistaan. Pubin sijaan ilta meneekin sängyssä touhuten ja toisesta nauttien.

8. Treffit, joita ei ole suunniteltu

Joskus on mukavaa vain sopia treffit, mutta ei tehdä mitään tarkempia suunnitelmia. Illan aikana voi päätyä seikkailemaan pitkin kaupunkia uusiin paikkoihin keskellä yötä tai katsomaan auringonnousua kerrostalon katolta. Tällaisten treffien aikana mikä tahansa on mahdollista.

Lähde: Women’s Health