Nämä asiat todennäköisesti koet parikymppisenä

Nämä 13 asiaa saattavat tulla tutuksi monelle siihen mennessä, kun täyttää 30.

Vaikka jokaisen elämä on ainutlaatuinen ja erilainen, tapahtuu silti monen kohdalla samoja asioita tiettyinä elämän vuosikymmeninä. Parisuhdeneuvoja kirjoittava Wendy Atterberry listasi asioita, joiden voi odottaa tapahtuvan parikymppisten aikana.

Nämä asiat todennäköisesti koet parikymppisenä:

1. Tapailet henkilöä, jolla on ollut rankkaa ja hän on kokenut kaikenlaista sekä tarvitsee tilaa ja haluaa selvitellä päätään ennen kuin haluaa tapailla ketään vakavasti. Tämä on käytännössä koodikieltä sille, että hän haluaa vain seksiä, ei kutsua perheillalliselle vanhempiesi luokse.

2. Joudut ostelemaan lahjoja sekä järjestämään itsesi paikalle kolmesta seitsemään häihin vuodessa. Onneksi tämä tarkoittaa samalla kolmesta seitsemään mahdollisuutta ostaa uusi, kiva mekko ja tavata oma unelmien kumppani – jos siis sattuu olemaan sinkku.

3. Tililläsi on joka kuukausi muutamia kymppejä jäljellä, kun olet maksanut vuokran, laskut, ruokaostokset ja lyhentänyt opintolainaasi.

4. Jos olet heteronainen, olet todennäköisesti jossain vaiheessa Googlesta etsinyt apua kysymyksellä ”Olenko raskaana?”

5. Näpyttelet Googleen todennäköisesti myös jossain vaiheessa tekstin ”Vihaan työtäni” löytääksesi vinkkejä jaksaa työssäsi paremmin.

6. Yllä oleva siksi, koska jossain vaiheessa parikymppisenä vihaat työtäsi. Kuten tekevät monet ystäväsi/tuttusi.

7. Eikä riitä, että työsi on tylsää, sillä koko ura saattaa tuntua siltä. Alasi ei olekaan se, mitä haluat tehdä loppuelämäsi – tai edes loppuvuotta.

8. Tämä saa sinut harkitsemaan paluuta takaisin koulun penkille tai tekemään jotain muuta, jolla saisit erilaista merkitystä elämällesi.

9. Tämä taas auttaa sinua toipumaan särkyneestä sydämestäsi, joka on vaivannut sinua pitkään ja olet miettinyt, miten kukaan ikinä voi toipua siitä ja on päässyt jatkamaan eteenpäin elämässään.

10. Olet täysin varma, että kolmekymppisenä olet yksin ja sinkku.

11. Tämä antaa sinulle innostuksen huolehtia itsestäsi. ”Hitto vie, jos olen sinkku kolmekymppisenä, aion ainakin näyttää sitten upealta.” Ja näin paikallinen kuntosali sai uuden jäsenen, kaappiisi päätyy uusi mekko, joka korostaa parhaita puoliasi ja järjestät suuret bileet juhlistaaksesi 30-vuotissynttäreitäsi.

12. Synttärijuhlissa toteat, että parikymppisenä ei ollut oikein kivaa, mutta toisaalta kuitenkin oli. Ja sitten se vuosikymmen on ohi ja oletkin vanha. Sitten muutamat sinua vanhemmat ystäväsi tulevat halaaman sinua ja lohduttavat kertoen, kuinka tulet rakastamaan seuraavaa vuosikymmentä.

13. Synttäribiletyksen myötä jopa uskot heitä. Niinpä pari tuntia 30-vuotiaana olleena julistat heidän olevan oikeassa ja kolmekymppisenä olemisen olevan mahtavaa – mitä se onkin ainakin siihen asti, kun krapula iskee seuraavana aamuna synttärijuhlien jälkeen.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.