Nämä asiat tekevät häistäsi unohtumattomat – olivatpa ne suuret tai pienet!

Vaikka pandemia rajoittaisi tämän kesän häähumua, on monella kuitenkin tavoite järjestää omista häistään unohtumattomat.

Moni tyytyykin suoraan pitämään pienemmät häät, jotta niitä ei rajoitusten takia tarvitsisi peruuttaa. Osa taas jää odottelemaan häiden järjestämistä tuonnemmaksi, aikaan kun pandemia helpottaa. Olivatpa hääsi pian tai myöhemmin tulevaisuudessa, poimi tästä vinkit unohtumattomiin häihin.

Täydelliset vieraat

Täydelliset vieraat eivät tarkoita kaupunkisi kermaa, vaan nimen omaan sellaisia läheisiä ihmisiä joiden kanssa viihdyt ja sinulla on hyvä olla. Muista, että ei ole pakko kutsua jokaista sukulaista, varsinkaan sellaisia, joita et tunne hyvin tai joiden seurassa et viihdy.

Hyvää musiikkia

Musiikki luo tunnelman, ja auttaa sinua palaamaan häämuistoihin aina uudestaan. Listaa sellaisia kappaleita, joilla on sinulle ja kumppanillesi merkitystä ja joista pidätte.

Täydelliset juhlasut

Täydellinen juhla-asu on sellainen jossa tunnet itsesi todella kauniiksi, mutta sellainen joka on kuitenkin mukava päällä ja huoleton. Usko pois, vaikka mekko näyttää todelta hyvältä peilissä, saattaa tunnelman pilata se, että et saa kunnolla hengitettyä tai mekkoa täytyy koko ajan kiskoa ylöspäin. Sama koskee myös kumppaniasi, asu jossa hän viihtyy, mutta kokee näyttävänsä hyvälle.

Huoleton hääruoka

Hääruoka on yksi juhlien kohokohdista, ja jos jokin siinä ontuu, voivat juhlat olla pilalla. Kannattaakin valita paljon sellaisia vaihtoehtoja, joita voi valmistaa jopa muutaman päivän etukäteen niin, että ne säilyvät hyvin juhlapäivään asti. Ruokalistaa miettiessä vaihtoehtoja saattaa myös pulpahdella liikaa, joten muista pitää menu kuitenkin hyvin yksinkertaisena ja sellaisena, jossa ruokalajeilla on jokin yhteys tai teema toisiinsa.

Huomioi vieraat

Jokainen, joka tulee henkilökohtaisesti huomioiduksi, tuntee itsensä tärkeäksi. Kiittäkää jokaista vierasta, vaikka onnentoivotuksien lomassa siitä, että he ovat tulleet juhlimaan häitänne.

Valitkaa teemaksi sellainen asia, joka on teille tärkeä

Yleensä häillä on jokin teema, jonka mukaan valitaan koristelu ja mm. tarjottava. Miettikää, mikä aihe on teille tärkeä. Omannäköinen teema saa juhlat tuntumaan omalta ja henkilökohtaiselta. Muistakaa nimenomaan miettiä molemmille sopiva teema, jos sulhanen on suuri jalkapallofani, mutta morsian ei sitä voi sietää, ei teemaksi kannata valita hulvattomia ”futarihäitä”.

Varatkaa aikaa valmistelulle

Mikään ei sotke häiden tunnelmaa enemmän kuin se, että kaikki tehdään kiireessä ja vähillä unilla. Varatkaa aikaa, nauttikaa järjestelyistä ja myös hemmottelusta ennen varsinaisia häitä.

Vietätkö sinä tai ystäväsi häitä tänä vuonna? Jaa juttu eteenpäin!

Lue myös: Hääpäivä vielä sopimatta? Tässä kuussa solmitaan onnellisimmat ja kestävimmät avioliitot

Lähde: Women Daily Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.