Nämä 7 asiaa jokaisella tyylikkäällä naisella on kodissaan

Näitä sisustuselementtejä käyttäen kodista voi tehdä entistä tyylikkäämmän, omia mieltymyksiä kuitenkaan unohtamatta.

Jokaisella on oma tyylinsä ja makunsa sisustuksen suhteen. Pure Wow’n mukaan on kuitenkin tiettyjä sisustuselementtejä, joita hankkimalla omasta kodista voi tehdä entistä tyylikkäämmän.

Alle on listattu vinkiksi seitsemän tyylikkään naisen kodista löytyvää sisustuselementtiä, jotka kotiin kannattaa hankkia – oman maun mukaan.

Erilaiset koristetyynyt sohvalle

Pysy kaukana samanlaisista tyynyistä. Parempi vaihtoehto on valita erilaisia tyynyjä niin värin, materiaalin kuin koon suhteen ja yhdistellä niitä.

Suuri peili

Tämä peili voi yltää lattiasta lähes kattoon asti. Älä laita sitä kuitenkaan roikkumaan seinälle, vaan hanki sellainen, jossa on takana tukijalka. Peili toimii yhtenä keskipisteenä sisustuksessa ja samalla se saumattomasti heijastaa huoneen kulmia ja valoa, saaden sen tuntumaan suuremmalta ja pidemmältä.

Kasveja

Ruukkukasvit, kuten hyvin hoidetut köynnösvehkat, ovat helpoin tapa muuttaa ennen vain pölyä kerännyt tyhjän ja kömpelön nurkan ilmettä. Ota vain huomioon tila, johon olet sitä suunnitellut, ja kasvin vaatimukset ennen kuin teet ostopäätöksen.

Näyttävä jalkalamppu

Jätä kattolamppu kauppaan ja sijoita sen sijaan pöytä- ja jalkalamppuihin, jotka valaisevat huoneita strategisesti, kuten sohvan takaa tai sängyn vierellä.

Kynttilöitä

Oikeisiin paikkoihin laitettuna ne luovat lämpimän, lepattavan valon, joka välittömästi tekee minkä tahansa tilan kotoisammaksi. Jos pidät tuoksukynttilöistä, valitse tuoksu, joka ei ole liian voimakas, sekä kynttilälle sievä alusta, joka on tarpeeksi tyylikäs toimiakseen myös sisustuselementtinä.

Kehystettyjä tauluja

Takana ovat ne päivät, jolloin seinillä oli vain julisteita. Sen sijaan valitse sinua miellyttäviä tauluja, jotka toimivat keskipisteenä huoneessa.

Hyvin hoidettu kirjahylly

Kiinnitä huomiota siihen, miltä kirjahyllysi näyttää ja valitse esille laittamasi kirjat ajatuksella. Voit myös leikitellä tyhjän tilan avulla. Varo sitä, että kirjahyllysi pursuaa yli kirjoja ja siellä ovat kaikki mahdolliset kirjat, joita kodistasi löytyy.

Mitä sinun mielestäsi tyylikkään naisen kodista pitäisi löytyä? Kommentoi alla!

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.