Nämä yksityiskohdat merkitsevät miehelle yllättävän paljon.

Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että miehet pitävät kauniista naisista. Mutta se, mikä on kaunista, on tietenkin hyvin subjektiivista. Mikä on jonkun mielestä todella vetävää, ei välttämättä ole sitä toisen mielestä.

On kuitenkin olemassa piirteitä, jotka hyvin suuri osa miehistä mieltää naisissa seksikkääksi, ja jotka sytyttävät lähes miehen kuin miehen.

Seuraavat piirteet naisen ulkonäössä saavat miesten päät sekaisin.

 1. Tiimalasivartalo
  Tiimalasivartalo merkitsee, että naisen lanteet ovat leveät suhteessa vyötäröön, joka puolestaan on kapea. Leveät lanteet ilmentävät miehelle alitajuntaisesti, että nainen on hyvä saamaan jälkeläisiä, vaikkei tieteellinen tutkimus juuri tuekaan tätä käsitystä. Kapea vyötärö ja leveät lanteet kuitenkin ilmentävät miehille nuoruutta ja hedelmällisyyttä.

 2. Fyysinen symmetria
  Jo muinaisessa Egyptissä fyysinen symmetria oli selkein merkki täydellisestä kauneudesta. Jostain syystä myös symmetriset piirteet voivat viestiä miehelle, että tämän naisen kanssa kannattaa lisääntyä. Tietenkään kenenkään kasvot eivät ole täysin symmetriset, mutta oikeanlaisella meikillä voi kuka tahansa saada ihmeitä aikaan!

 3. Pitkät avoimet hiukset
  Vuonna 2003 tehtiin tutkimus, jossa tutkittiin naisten hiusten pituuden ja erilaisten kampauksien vaikutusta miehiin. Tulokset olivat selkeät: keskipitkät ja pitkät avonaiset hiukset olivat miehille ehdoton vetonaula, ja niitä pidetiin seksikkään lisäksi myös merkkinä terveydestä ja hyvinvoinnista. Hiusten siis kannattaa olla ainakin keskipitkät, ja monimutkaisiin kampauksiin on turha tuhlata aikaa, sillä avonaiset hiukset olivat eniten miesten mieleen.

 4. Punainen väri
  Unohda pikkumusta ja pukeudu sen sijaan punaiseen! Useat tutkimukset osoittavat, että miehet valitsevat paljon ennemmin naisen, joka on pukeutunut punaiseen, kuin muuhun väriin pukeutuneen naisen. Myös huulissa kannattaa muistaa punainen!

 5. Huumaavat silmät
  Kauniit silmät kiinnittävät miehen huomion alta aikayksikön! Kauniimpina silminä pidetäänkin mantelin muotoisia ja suuria silmiä, joissa on tummat silmäripset. Kaikkein eniten miehiin vetoavat vaaleat silmänvärit, kuten sininen, vihreä ja harmaa. Jos silmät puolestaan ovat lähellä toisiaan, eivät miehet syty niistä yhtä helpolla.

 6. Pulleat huulet
  Miehet syttyvät pulleista huulista, erityisesti, jos käytät punaista huulipunaa. Huulia pidetään sensuellina ruumiinosana, ja miehet kiinnittävätkin huuliin paljon enemmän huomiota, kuin vaikkapa hiuksiin tai silmiin. Ohuita huulia ei pidetä yhtä seksikkäinä, mutta onneksi nykyään on myös olemassa huulia pullistavia huulikiiltoja kaikille halukkaille!

  Kuinka monta ominaisuutta sinä omaat näistä kuudesta?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango / Kuva: X ), Unsplash