Pidä huolta, että sinulla on ainakin nämä kuusi tuotetta aina laukussasi!

Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että tuoreilla äideillä ei yleensä enää ole samalla tavalla aikaa itsensä ehostamiseen, kuin aikana ennen lasta. Lasta ei yleensä voi jättää yksin hetkeksikään (paitsi lapsen nukkuessa), ja meikkaamiseen ja laittautumiseen ei yksinkertaisesti enää ole samalla tavalla aikaa.

Kaiken lisäksi laukut ovat täynnä vaippoja, tuttipulloja ja vaihtovaatteita, eikä laukkuun usein enää edes mahtuisi samanlaista meikkiarsenaalia, kuin aiemmin.

Siksi jokaisen tuoreen äidin kannattaakin keskittyä olennaiseen ja pitää kiinni vain kaikkein olennaisimmista tuotteista!

Näiden 6 meikin avulla pärjäät mainiosti, joten pidä huolta siitä, että nämä löytyvät aina laukustasi.

 1. Ripsiväri
  Vaikka olisit nukkunut umpisurkeasti ja olisit ihan loppu, saa ripsiväri ilmeesi ja olemuksesi heti pirteämmän ja skarpimman näköiseksi. Harjaa nopeasti kerros tai pari ripsiväriä räpsyttimiisi, ja saat heti uutta ilmettä. Mikä parasta, tämä rutiini kestää vain pari sekuntia.

 2. Poskipuna tai aurinkopuuteri
  Valitse tuotteet, joissa on vähän kuultoa tai kimmellystä mukana, ja ilmeesi piristyy muutamalla sudin huiskauksella!

 3. Huulituote, jossa on vähän väriä
  Valitse vaikkapa kevyt kuultopuna tai huulivoide, jossa on väriä. Pääasia, että tuote on sellainen, jonka voit sipaista huulillesi nopeasti ilman peiliä tai huultenrajauskynän kanssa väkertämistä. Pieni väri huulillasi tekee sinusta heti huolitellumman näköisen.

 4. Peitepuikko tai valokynä
  Valitse laukkuusi tuote, jolla saat nopeasti ja tehokkaasti peittoon tummat silmänaluset. Usko minua, tälle tuotteelle on tilausta!

 5. Kimmeltävä kasvovoide
  Sinun on kuitenkin rasvattava kasvosi aamuin illoin, joten mikset vaihtaisi aamuista kasvovoidettasi kimmeltävään? Se saa ihosi hehkumaan virkeämmän näköisenä aivan samalla vaivalla. Iltaisin tätä ei ehkä kannata käyttää, ellet halua, et myös tyynystäsi tulee kimmeltävä.

 6. Aurinkosuoja
  Et päästäisin lastasikaan ulos ilman aurinkovoidetta, joten miksi et pitäisi yhtä hyvää huolta myös itsestäsi? Sipaise aurinkovoide naamaan, ja ihosi kiittää!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk / Kuva: Ladislav Stercell, Unsplash