Pohditko joskus, onko miehesi varmasti onnellinen sinun kanssasi? Nämä kuusi merkkiä osoittavat, että hän on!

Pitkässä suhteessa saattaa joskus olla käynnissä tilanne, jossa pariskunnan toinen osapuoli on oikein tyytyväinen suhteen tilaan, kun toinen saattaa kuumeissaan pohtia, miten suhteesta pääsisi parhaiten kävelemään pois.

Jos avoin kommunikaatio osapuolten välillä ei toimi, ei toisella ole välttämättä aavistustakaan, että toinen osapuoli ei enää ole sitoutunut suhteeseen, eikä onnellinen.

Seuraavien merkkien avulla pystyt kuitenkin huomaamaan, onko miehesi todellakin onnellinen kanssasi.

 1. Hän tuntee, että sinä haluat ja himoitset häntä, ja että seksi hänen kanssaan on sinulle nautinto, eikä vain rutiininomainen velvollisuus.
 2. Hän arvostaa sitä, että sinä laittaudut ja panostat ulkonäköösi hänen vuokseen.
 3. Hän tietää, että tarvitset häntä, mutta olet myös itsenäinen nainen, joka ei ole riippuvainen muista.
 4. Hän saa sinulta säännöllisesti helliä huomionosoituksia, kuten kehuja tai silittelyä. Tämä saa hänet tuntemaan, ettei hän ole sinulle itsestäänselvyys.
 5. Hän tuntee, että kunnioitat ja arvostat häntä ihmisenä, sekä luotat häneen. Älä koskaan vähättele häntä tai saa häntä tuntemaan itsenä epäkunnioitetuksi.
 6. Hän tietää olevansa sinulle numero 1. Aivan sama mikä on tilanne, mutta teidän suhteenne ja teidän välinen rakkautenne on sinulle aina ykkössijalla, aivan kuin hänellekin.

  Toteutuvatko edellä mainitut asiat suhteessanne? Jos toteutuvat, on miehesi todennäköisesti hyvin onnellinen kanssasi!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Jonathan Borba, Unsplash