Nappaa kuningatar Elisabetin vinkit timanttien pesuun, Meghanin neuvot hiustenhoitoon ja paljon muita hyödyllisiä kikkoja!

Englannin kuningasperhe ei tarjoile pelkkää viihdettä ja skandaaleja, vaan perheenjäsenillä on tarjolla myös todella käyttökelpoisia neuvoja, joita muutkin kuin kruunupäät voivat hyödyntää arjessaan. Varsinkin, jos sinunkin arkeesi sattuu kuulumaan timantteja ja juhlallisuuksia.

Giniä timanttien pesuun
Näistä jalokivistä kuningatar Elisabetilla ei ole puutetta, joten niiden parissa onkin varmasti kehitetty yksi jos toinenkin niksi niiden puhdistusta varten. Eräs kuningattaren työntekijöistä paljastaakin, että ginistä ja vedestä tehty liuos on korvaamaton kuningattaren timanttien pesussa.

Joogaa jetlagiin ja aamupahoinvointiin
Herttuatar Meghan paljastaa, että hän käyttää aamuisin joogaa apuna jetlagin tuomaan väsymykseen sekä aamupahoinvointiin.

Rintavako piiloon laukulla
Prinsessa Diana kehitti aikoinaan nerokkaan tavan piilottaa rintavako clutch-mallisella laukulla, kun hän nousi autosta ylös, jottei mitään ylimääräistä näkynyt häntä vaaniville kameroille.

Painoja hameenhelmoihin
Kuninkaallisen perheen naisten hameenhelmoihin on tapana ommella painoja, etteivät yllättävät tuulenpuuskat nosta hameenhelmoja yllättäen korkeuksiin, paljastaen vähän turhan paljon julkisuuteen.

Liian isoja kenkiä
Herttuatar Meghanilla on tapana ostaa yhtä tai jopa kahta kokoa liian suuria kenkiä, jotta ne eivät aiheuttaisi hänelle kantapäihin rakkoja erilaisissa juhlallisuuksissa.

Hammasharja hiusten stailaamiseen
Herttuatar Meghanilla on myös loistava vinkki karkailevien hiussuortuvien vangitsemiseen: suihkuta hiuslakkaa hammasharjaan ja harjaa sillä karkailevat hiussuortuvat sileäksi muiden hiusten mukaisesti, jotta saisit mahdollisimman siistin lopputuloksen.

Löytyikö tästä hyviä vinkkejä omaan arkeesi? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: PureWow