Viekö tämä vuosi suhteesi päätökseen?

Rakkaus on kaunis asia, mutta se saattaa aiheuttaa myös hyvin paljon tuskaa, jos asiat eivät mene halutulla tavalla. Jokainen horoskooppimerkki käsittelee eroa eri tavoin. Suhteen lopettaminen on aina vaikeaa, mutta on helpompi käsitellä tunteita jos tietää mitä odottaa. On hyvä myös muistaa, että vaikka suhteen päättyminen voi aina olla väylä paljon parempaan ajanjaksoon elämässä!

Horoskooppimerkit, jotka todennäköisesti eroavat vuonna 2021

Härkä

Yhteensopimattomuusongelmat ilmaantuvat ja aiheuttavat jännitteitä härän suhteessa. Ponnisteluista huolimatta, suhteen pelastaminen näyttää tuhoon tuomitulta taistelulta.

Kaksonen

Tylsät rutiinit, etäisyys ja yleiset mielipide-erot vähentävät rakkautta, jota kaksonen tuntee kumppaniaan kohtaan. Suhteen puolesta taistelu on kunnia, mutta se on täydellistä energian tuhlaamista.

Rapu

Vuoden loppu on ravulle vaikea käsitellä, jännitteet ja huonot tunnelmat ajavat suhteen erilleen. Ravun on tehtävä kova päätös tulevaisuudesta loppu vuodesta.

Leijona

Leijona huomaa muutoksen itsessään: olo tuntuu onnettomalta. Leijonan onkin aika ottaa haltuun tulevaisuus ja päättää, mitä todella haluaa suhteestaan.

Vaaka

Vaa’alla on kiusaus kääntää sivu ja aloittaa kaikki alusta. Suhde voi kaatua ja palaa loppuun tänä vuonna, mutta vaa’an ei tarvitse kauan aikaa murehtia, sillä uusi alku koittaa pian eron jälkeen.

Kauris

Kauris tuntee etäisyyttä kumppaniin, ja suhteessa on vaikea löytää yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Suhteen loppu on valitettavasti väistämätön.

Jaa myös tämä tieto kavereille, jotta tämä vuosi ei tuo mukanaan yllätyksiä!

Lähde: Astrofame