Kannattaa miettiä tarkkaan, millaisia kuvia deittiprofiilissaan käyttää.


Oletko suunnitellut tarkkaan, millaisia kuvia sinulla on deittiprofiilissasi? Kyse ei ole pelkästään siitä, onko kuva onnistunut ja näytätkö siinä hyvältä, vaan kyse on hyvin paljon myös siitä, mitä kuvissasi on.


Eräs deittisovellus teki kyselyn käyttäjilleen ja tutki, millaiset kuvat toimivat huonoiten sovelluksessa, eli millaisilla kuvilla käyttäjät yleensä eivät onnistu saamaan deittejä sovelluksessa.


Tutkimus paljasti, että profiilissa kannattaa ehdottomasti välttää seuraavanlaisia kuvia:

 1. Peiliselfiet
  Näitä kannattaa jokaisen välttää, varsinkin, jos ne on otettu kylppärissä! Nämä kuvat ovat ikävä kyllä tuttuja vanhoista teini-iän aikaisista someprofiileista, mutta aikuisiällä et saa näistä pisteitä luultavasti keltään.

 2. Kuvat, joissa on mukana henkilö, joka voisi olla exäsi
  Ryhmäkuvat sinänsä ovat ihan ok, mutta kannattaa välttää kuvia, joissa mukana oleva henkilö näyttää olevan exäsi. Jos kuvassa siis on vastakkaista sukupuolta oleva tyyppi, ja vaikutatte kuvassa olevan vähän liiankin läheisiltä, miksi kukaan ottaisi sinuun yhteyttä?

 3. Saliselfiet
  Liikuntaan liittyvät kuvat ovat Tinderissä iso plussa, eli vaikkapa patikointiretkeltä kannattaa laittaa kuvia deittisovellukseen! Kuntosalia tämä sääntö ei kuitenkaan koske, sillä kuntosalikuvat ovat muiden käyttäjien mielestä pääasiassa vastenmielisiä.

 4. Voimakkaasti muokatut kuvat
  Kuvien kannattaa ehdottomasti olla laadukkaita ja selkeitä, mutta jos kuvasi näyttää siltä, että sen parissa on vietetty tuntikausia photoshopissa, on se muiden silmissä iso miinus, eikä tuskin herätä haluamaasi vastakaikua.

Nyt Tinderin profiilikuvat nopeasti kuntoon, niin parannat deittailumahdollisuuksiasi helposti!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Pure Wow