Joidenkin mielestä pieni flirtti on aivan harmitonta, kun taas toinen saattaa herneen nenään pahemman kerran. Nämä kolme horoskooppimerkkiä kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

Jokainen meistä on varmaan jossain kohtaa elämäänsä ollut mustasukkainen. Tiettyyn pisteeseen asti mustasukkaisuus onkin aivan normaalia, eikä tunteessa ole mitään hävettävää. Jossain kohtaa tulee kuitenkin raja vastaan siinä, kuinka voimakkaasti mustasukkaisuuden tuntee.

Liika mustasukkaisuus voi koitua parisuhteen kohtaloksi, sillä kukaan ei jaksa jatkuvaa draamaa, jos sattuu vaikkapa vain hymyilemään ohimennen vastakkaisen sukupuolen edustajalle.

Seuraavat kolme horoskooppimerkkiä ovatkin poikkeuksellisen mustasukkaisia.

  1. Tulinen oinas
    He, ketkä ovat syntyneet tämän tähtimerkin alla, ovat luonteeltaan tulisia ja rakastuvat nopeasti. Tämä yhdistelmä sisältääkin usein myös voimakkaan mustasukkaisuuden, sillä oinaalla on tapana heittäytyä parisuhteisiin niin nopeasti, että kunnollista luottamusta ei ole vielä ehtinyt syntyä. Kun oinas on mustasukkainen, hän ei aio puhua aiheesta rauhallisesti hillitysti, vaan tuloksena on yleensä draamaa ja huutoa. Oinas on kuitenkin helppo saada leppymään ja tekemään sovinto, jos hänet onnistuu vakuuttamaan siitä, että mustasukkaisuuteen ei oikeasti ole aihetta.

  2. Kostonhimoinen skorpioni
    Skorpionien kanssa kannattaa olla varuillaan, sillä hei eivät katso minkäänlaista flirttiä tai vilunkipeliä sormiensa läpi. Pahimmillaan skorpionista tulee kestämätön, sillä tämä tähtimerkki on tunnettu kostonhimostaan. Jos skorpioni kokee, että olet tehnyt häntä kohtaan vääryyttä, saattaa hän jopa laatia ja toteuttaa kostosuunnitelman, jonka hän lopettaa vasta, kun on mielestään tasoittanut tilinsä kanssasi. Skorpionille ei kannata siis pienintäkään syytä olla mustasukkainen. Jos olet hyvin vapaudenkaipuinen henkilö, ei skorpioni sovi sinulle kumppaniksi lainkaan!

  3. Omistushaluinen härkä
    Myönnä pois, välillä sinäkin olet halunnut tehdä oman kumppanisi mustasukkaiseksi, sillä onhan hyvä näyttää hänelle sillin tällöin, että meillä olisi muitakin ottajia. Härän kohdalla tämä ei kuitenkaan toimi, sillä härkä on tähän yksinkertaisesti liian mustasukkainen. Sitä paitsi härkä kyllä osaa arvostaa kumppaniaan, eikä tarvitse tähän mitään temppuja. Ikävä puoli härässä on hänen omistushalunsa. Hänellä on nimittäin ajoittain taipumusta pitää kumppaniaan omaisuutenaan, mikä puolestaan aiheuttaa usein riitoja suhteessa. Jos mustasukkaisuuteen on aihetta, on härällä vaikeuksia antaa anteeksi. Jos kyse on pienestä flirtistä, pysyy härkä vielä nahoissaan, mutta pettämistä härkä tuskin pystyy antamaan anteeksi.

Jos kumppanisi kuuluu edellä mainittuihin tähtimerkkeihin, kannattaa varautua poikkeuksellisen voimakkaaseen mustasukkaisuuteen ja pitää flirtti minimissä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Andrea Piacquadio, Unsplash