Kuulutko sinä heihin?

Äitinä oleminen on suuri haaste, joka tuo mukanaan isoja ja jännittäviä muutoksia. Jokainen tietysti haluaa olla hyvä ja paras mahdollinen äiti lapselleen, ja moni saattaakin pelätä, onko hän äitinä tarpeeksi hyvä.

Jos mietit lapsen hankkimista ja pohdit, millainen äiti sinä olisit, voivat tähdet kertoa sinulle vastauksen. Kaikki äidit ovat keskenään erilaisia, kuten kaikki naisetkin ovat erilaisia. Tähtimerkit paljastavat myös, minkä tyyppinen äiti olet. Oletko vaikkapa seikkailunhaluinen ja rakastat askarrella, vai oletko paras iltasatujen lukija?

Seuraavat tähtimerkit nimittäin ovat poikkeuksellisen hyviä äitejä. Kuulutko sinä heihin?

 1. Rapu on synnynnäinen äiti
  Rapu on tiennyt hyvin nuoresta iästä asti, että jonakin päivänä hän haluaa tulla äidiksi. Tämä ei ole ihme, sillä kuu vaikuttaa voimakkaasti rapuun, ja kuu symboloi astrologiassa äitiä. Rapu on erinomainen levittämään hyvän olon tunnelmaa ympärilleen ja tekemään lapselle olon, että hän on hyvin erityinen. Rapu tietää aina, miten hänen lapsensa voi, ja on aivan erityisen rakastava ja hellä.

 2. Kalat ovat loistavia äitejä
  Tämä tähtimerkki on herkkä, empaattinen ja intuitiivinen kaikessa, myös lastenkasvatuksessa. Nämä äidit luottavatkin lastenkasvatuksessa aivan erityisen paljon omaan intuitioonsa, eivätkä ole riippuvaisia kasvatusoppaista tai muiden neuvoista. He luottavat omaan tuntumaansa, ja se onkin lähes aina oikeassa. Tämä tähtimerkki moittii ja läksyttää lapsiaan harvoin, vaan luottaa mieluummin halauksiin ja hellyyteen. Hän on lastensa tukena, mutta ei painosta heitä esimerkiksi koulumenestyksen saavuttamiseen.

 3. Jousimies on optimistinen äiti
  Nämä äidit ovat anteliaita, optimistisia ja suvaitsevaisia. He kertovat lapselleen mielellään omasta lapsuudestaan tai kaukaisista maista, ja saa lapsen tällä tavalla lumoutumaan. Hän matkustaa mielellään koko perheen kanssa eikä pelkää ottaa mukaan aivan pientäkään lasta. Jousimies-äidille on tärkeää laajentaa lapsensa maailmankuvaa ja opettaa hänet uskomaan hyvään.

  Kuulutko sinä näihin tähtmerkkeihin? Jos kuulut, tulee sinusta mahtava äiti!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka suunnittelevat lapsen hankkimista!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Jonathan Borba, Unsplash