Ihmissuhteita on monenlaisia aina hyvän päivän tuttavista niihin tyyppeihin, jotka ovat rinnalla niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Yksi seikka, joka erottaa näitä ihmissuhteita toisistaan, on lojaalius. Kuka seisoo rinnallasi, kun elämän vuoristorata kiitää eteenpäin ja kuka katoaa, kun meno menee vaikeaksi?

Astrologia auttaa ymmärtämään, millaisia ihmiset ovat ja miten he toimivat ihmissuhteissa. Näin ollen horoskooppimerkit voivat myös paljastaa, ketkä ovat lojaalimpia kuin muut.

Pure Wow listasi kolme horoskooppimerkkiä, jotka ovat kaikista lojaaleimpia. Lue alta, mitä nämä merkit ovat ja miten he saavat läheisensä tuntemaan olonsa niin erityiseksi.

Skorpioni (22.10.-21.11.)

Skorpioni on yksi kolmesta vesimerkistä (kaksi muuta ovat kalat ja rapu), ja Pure Wow’n mukaan tämän merkin voi mieltää vahvaksi, vakaaksi jäätiköksi. Päällisin puolin skorpioni on hyväntahtoinen ja tyyni, mutta pinnan alla on emotionaalinen syvyys, jota muut eivät näe. Skorpionin lojaalius virtaa hänen intensiivisestä empatiastaan ja intuitosta. Kun vastaat skorpionin soittoon, ei hän kuule vain ’Moi.’ Hän aistii varautuneisuutesi ja varovaisuutesi, miettii onko esihenkilösi ollut töissä taas vaikea ja kiireesti suunnittelee yhteisen illanvieton, jonka aikana voit vuodataa tunteitasi.

Pure Wow’n mukaan skorpioni uhraa oman hyvinvointinsa suojellakseen rakkampiaan. Skorpionia hallitsee Pluto, uudelleensyntymisen, kamppailun ja muutoksen symboli. Häntä et säikäytä tiehensä millään, mitä sanot tai teet. Skorpionin luontainen vahvuus mahdollistaa sen, että hän kävelee rinnallasi pimeimpinä hetkinäsi ja pysyy rinnallasi, kun asiat alkavat mennä taas paremmin.

Vaaka (23.09.-21.10.)

Kauneuden, harmonian ja mielihyvän planeetta Venuksen hallitsema hurmaava vaaka rakastaa olla rakastettu. Vaikka hän on leikkisä ja flirttaileva, hän himoitsee tasapainoa ja vakautta ihmissuhteissaan. Pure Wow’n mukaan löydettyään intellektuellin ja emotionaalisen vastineensa, vaaka on ikuisesti lojaali. Vaa’alle hänen ihmissuhteet ovat se kaikista arvokkain asia.

Muistatko maininneesi vaa’alle, että sinulla on iso tentti tulossa? Tämä hurmuri muistaa jokaisen yksityiskohdan, ja esimerkiksi tuo sinulle lempikukkiasi ja itse tekemänsä kortin tuona suurena päivänä. Vaaka laittaa läheisensä kultaiselle jalustalle ja hänen silmissään kaikki loistavat. Pure Wow’n mukaan koska vaaka muodostaa käsitystä itsestään sen kautta, miten hän on löytänyt yhteyden muihin, on hänelle tärkeä saada kuulla, että arvostat häntä. Vaaka ei kestä, jos miellät hänet töykeäksi tai epälojaaliksi, joten hän taatusti lähes päivittäin tuo esiin, miten paljon hän välittää sinusta.

Härkä (20.04.-20.05.)

Maamerkkinä härä on kiinni rutiineissa ja hän saa lohtua elämän yksinkertaisista nautinnoista. Härkä on valikoiva läheistensä suhteen, mutta hän hoitaa läheisiä ihmissuhteitaan kärsivällisyydellä ja huolella. Pure Wow’n mukaan Venuksen vaikutuksen alla oleva härkä tuo lojaaliuttaan ilmi jokaisella rakkauden kielellä. Härälle ’ollaan yhteyksissä’ ei tarkoita jutustelua lounaan äärellä kerran muutaman kuukauden välein. Ei, ei, se tarkoittaa sitä, että hän tahtoo halata sinua joka pävä elämänsä loppuun asti (älä vain sano häntä ripustautuvaksi).

Olipa hän vapaaehtoisesti tarjoutumassa kuskiksi, kun kaipaat kyytiä menoillesi tai valmistamassa unelmiesi aamupalaa, on härkä Pure Wow’n mukaan kaikista lojaalein tähtimerkki. Hän on aina lähellä, kun tarvitset käytännön neuvoja ja jalat maassa -näkemystä. Leffaillat, kävelyt keskellä yötä, jäätelötreffit – härkä ei koskaan kyllästy merkityksellisiin rituaaleihin, joita olette yhdessä rakentaneet (etenkin, kun niihin liittyy ruoka).

Kerroimme vasta myös mitkä kolme horoskooppimerkiä osaavat hyödyntää intuitiota parhaiten sekä mitkä merkit ovat dramaattisimpia. Lisäksi kerroimme, mitkä ovat eri tähtimerkkien viehättävimmät puolet – lisää horoskooppijuttuja löydät sivuiltamme muun muassa täältä.

Lähde: Pure Wow