Jokaisella ihmisellä on toisinaan dramaattisia hetkiä.

Osa kuitenkin on taipuvaisempia dramaattisuuteen, ja horoskooppimerkit voivat paljastaa, kenellä se on kaikista todennäköisintä. Pure Wow selvitti, mitkä tähtimerkit ovat kaikista dramaattisimpia ja esiin nousi kolme merkkiä – alta voit lukea, mistä merkeistä on kyse ja mikä tekee niistä niin dramaattisia.

Leijona

Aurinko on leijonan hallitseva planeetta, joka Pure Wow’n mukaan on luontaisen draaman merkkivalo. Auringon kultaiset säteet tanssivat ympärillämme ja keitovat meidät sen lämpöön. Leijonan loisteestakin on vaikea kääntä katse pois; raikuvan naurunsa, uskaliaiden tyylivalintojensa ja intohimoisten monologiensa kera leijonan elämä on näyttämö. Leijona myös tykkää suunnittela jokaisen näytöksen huolella varmistaakseen, että näytös on onnistunut. Kun leijonan korkeat odotukset eivät täyty tai kun heidän vahvat näkemykset haastetaan, ei leijona arkaile tuoda mietteitään esiin. Leijona on taipuvainen ja halukas voittamaan ja nauttii saada viimeisen sanan ja tyydyttävästi paiskoa ovia kiinni.

Rapu

Siinä missä leijona tuo draamansa rohkeasti esiin, on ravun sisäinen tunteiden valtakunta vieläkin intensiivisempi. Kuu hallitsee tätä merkkiä ja on astrologinen symboli turvallisuudelle, ravitsemiselle, unelmille ja muistoille. Olipa kyse uuteen työhön liittyvistä peloista tai kaunoista perheenjäsentä kohtaan, pitävät ravut kiinni tunteistaan ja antavat pienten harmistuksien paisua ajan mittaan. Pure Wow’n mukaan rapu on taipuvainen suojelemaan itseään, mikä voi saada tämän vesimerkin kuvittelemaan, että kaikki ovat häntä vastaan. Siinä missä toiset merkit saattavat nauraa ja kohauttaa olkia loukkaukselle, painaa rapu sen omaan uhritumisen narratiiviinsa. Kun tunteiden tulva lopulta murtaa padon, (hän suutuspäissään itkee, kun toit hänelle väärän leivoksen), on ravun räjähtävä käytös (joka ei mitenkään liity leivokseen, vaan siihen kuinka olet sivuuttanut hänet kuukausien ajan) muiden silmissä hälyttävää. Ihan kuka tahansa ei ole Pure Wow’n mukaan yhtä intuitiivinen kuin rapu, joten jokin ravun silmissä ilmiselvä asia voi mennä muilta täysin ohi.

Oinas

Oinas on tähtimerkeistä ensimmäinen, ja tätä merkkiä voi Pure Wow’n mukaan ajatella kuin astrologian lapsina, jotka sukeltavat pää edellä elämään. Välittömän tyydytyksen kaipuun ja kiukunpuuskiensa kera lapset tuovat mukanaan draamaa ja sama pätee oinaaseen. Tahdonvoiman, aggression ja eläimellisen vaiston planeetta Marsin hallitsema oinas on suodattamaton ja peloton. Jos ravulle olisi tarpeen suorempi lähestymistapa, olisi oinaalle hyötyä siitä, että hän miettisi ennen kuin toimii. Pure Wow’n mukaan oinaat toimivat impulssien ohjaamina. Oinas tavoittelee päämäärätietoisesti omia tavoitteitan eikä hänellä ole aikaa selvittää yksityiskohtia tai huomioida muiden mielipiteitä. Kun oinas pakotetaan pysähtymään, kuten hänen ilmestyessään kirjakaupan oven taakse kaksi minuuttia sulkemisajan jälkeen, parkuu hän parkkipaikalla.

Kerroimme aiemmin mitkä tähtimerkit ovat tunnettuja kateellisuudestaan ja voit lukea aiheesta lisää täällä. Kerroimme myös mitkä tähtimerkit ovat huonoja pyytämän apua; lisää horoskooppimerkkeihin liittyviä uutisia löydät sivuiltamme muun muassa täältä.

Lähde: Pure Wow